تاثیر جنسیت بر درمان‌ها پس از سکته‌ی قلبی

view

 

 در مطالعه‌ی اخیر یافته‌ها نشان داده که بسیاری از بیمارانی که سکته ی قلبی را تجربه کرده‌اند یا به آنان این داروها تجویز نمی‌شود و یا خودشان داروهای مورد نظر را تهیه نمی‌نمایند و این امر بر زنان جوان‌تر بیش‌تر اثر گذار است.

هر سال حدود 735 هزار زن و مرد در آمریکا دچار سکته‌ی قلبی می‌شوند. از این بین 525000 نفر برای اولین بار دچار حمله‌ی قلبی شده‌اند و حدو 210000 نفر نیز قبلاً سابقه‌ی ابتلا به سکته‌ی قلبی را داشته‌اند.

با توجه به بروز تغییرات اساسی در شیوه‌های زندگی افراد، بیماران دچار سکته‌های قلبی شده چه زن باشند و چه مرد حتماً بعد از بروز سکته‌ی قلبی باید از درمان‌های قلبی عروقی مانند بتابلوکر، بازدارنده‌های ACE و استاتین استفاده نمایند تا بدین وسیله از بروز سکته‌ی قلبی مجدد اجتناب نمایند.

 با این وجود، ایمولینا و همکاران عنوان نمودند که زنان از درمان‌های دارویی کم‌تری پس از ابتلا به سکته‌ی قلبی به نسبت مردان استفاده می‌نمایند.

 

سکته قلبی

 

محققان برای یافتن تفاوت‌های جنسیتی در میزان استفاده از درمان‌های دارویی پس از ابتلا به سکته‌ی قلبی به‌آنالیز داده‌های بیش از 12000 سکته‌ی قلبی بی سال‌های 2009-2007 پرداختند که این افراد حداقل 1 سال پس از سکته‌ی قلبی زنده مانده بودند، محققان در طول این پژوهش دریافتند که پس از مرخص شدن از بیمارستان؛ تنها یک سوم  بیماران تجویزهای دارویی پس از سکته‌ی قلبی را تحمل می‌نمایند. برطبق تحقیقات محققان زنان زیر 55 سال کم‌تر به تجویز پزشکان پس از سکته‌ی قلبی عمل می‌نمایند و تنها 65 درصد زنان در مقایسه با 75 درصد مردان، طول درمان‌های دارویی پس از مرخص شدن از بیمارستان را شروع می‌نمایند.

 

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید