تاثیر روانی غذا خوردن کودکان به تنهایی

view

نوجوانانی که حداقل 5 بار در هفته با خانواده های خود غذا می خورند در مقابل، کسانیکه با خانواده های خود غذا نمی خورند 40 درصد تمایل بیشتر برای گرفتن نمره های A و یا B در مدرسه دارند. این کودکان همچنین 42 درصد کمتر میل به استفاده از الکل و 59 درصد کمتر میل به سیگار و 66 درصد کمتر میل به استفاده از ماری جوآنا دارند. در این کودکان همچنین کمتر افسردگی اتفاق می افتد.

 هر وعده ی غذایی خانوادگی می تواند اثرات زیر را بر روی یک نوجوان داشته باشد:

  1. عزت نفس و رضایت از زندگی
  2. حس اعتماد و داشتن روابط خانوادگی بهتر با والدین
  3. عملکرد تحصیلی بهتر
  4. کاهش استرس فرد

وعده های غذایی خانوادگی موثر در پخت و پز سلامت

بهره بردن از وعده های غذایی خانوادگی نه تنها به منظور گذراندن زمان افراد خانواده با هم می تواند مفید باشد بلکه همراهی خانواده برای آماده کردن وعده های غذایی می تواند به بهبود تغذیه ی افراد کمک نماید، در طی این فرایند کودکان آگاهی های متنوعی همچون آگاهی های زیست محیطی، آگاهی های مربوط به مواد غذایی مفید و غیر مفید و ... را کسب خواهند نمود. شما می توانید به فرزندانتان شیوه ی آماده کردن غذاهای مختلف را یاد دهید.

بر طبق نتایج منتشر شده در مجله ی خانواده، محققان معتقدند که روابط خانوادگی بر سر سفره مهم است و نه وعده های غذایی. در واقع در مورد شام های خانوادگی، خود شام کمتر اهمیت دارد و اهمیت اصلی را دور هم بودن خانواده دارد. تاثیر یک وعده ی غذایی خانوادگی بر کودکان بیشتر به این مسیله بستگی دارد که پدر و مادر تا چه حد از صحبت کردن برای تعامل با فرزندانشان استفاده می کنند.

بنابراین اگر ساعاتی را که به شام خانوادگی اختصاص داده اید شامل امور عقب افتاده تان مانند نوشتن مطلبی هنگام غذا خوردن و ... است، بعید است که این وعده ی غذایی خانوادگی همراه با تاثیرات مثبت زیادی بر روی کودکتان باشد. اما اگر زمان غذا خوردن شما با ارتباطات صحیح مملو باشد، همراه با فواید بسیار برای کودکتان می تواند باشد.

منبع: mercola.com

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید