وبسایت خوب برای بیماری های کودکان و نوجوانان

دکتر حمیدرضا بادلی

view

چگونه وبسایتی خوب برای بیماری های کودکان و نوجوانان انتخاب کنیم

 

پدر و مادران جوان امروزی بدلیل آشنایی با ابزارهای ارتباط جمعی امروزی مانند رادیو، تلویزیون و در سال های اخیر اینترنت از قبل و پس از تولد به فکر جمع آوری اطلاعات و مطالعه اتفاقات و نیازهای فرزند خود هستند.

از اینرو با ورود به دنیای وب با دنیایی از مطالب مواجه می شوند که در بسیاری از اوقات تشخیص صحت و درستی اطلاعات موجود در آن فرآِندی بسیار دشوار و گاه گمراه کننده خواهد بود.

کافی است کلمه ای را در باکس جستجوی گوگل قرار دهید و کلیک نمایید خواهید دید که صدها هزار مطلب به زبان انگلیسی و فارسی ظاهر می شوند. در نگاه اول برای هر جستجو گری مشاهده این تعداد مطلب بسیار هیجان بر انگیز است. جستجو در گوگل چقدر به خواسته های ما نزدیک است هر چیزی از آن بخواهی بدون هرگونه چشمداشتی در اختیارمان می گذارد.

اما با کمی مطالعه پی به آن می بریم که:

  • چگونه می توان به این مطالب اعتماد کرد؟
  • آیا مطالب درست هستند؟
  • آیا می توانم توصیه های آن را برای فرزندم بکار گیرم؟
  • اگر توصیه های آنها نادرست بود؟

 

به عنوان مثال با هم در گوگل "سر درد در کودکان" را سرچ نماییم، صفحات بیشماری در مورد این مشکل وجود دارد. بسیاری از این وب سایت ها در حیطه پزشکی و سلامت نیستند. گاهی وب سایت هایی در مورد سردرد کودکان می نویسند که بیشتر در زمینه مقولات دیگر مانند کامپیوتر، موبایل، ابزارهای جانبی موبایل و کامپیوتر ... و یا سایت هایی هستند که در آنها باصطلاح تالارهای گفتگویی راه انداخته اند که بعضی از والدین در آن ها با هم در تبادل اطلاعات اند. که تجربه های شخصی خود را برای تمامی موارد دیگر سردرد تعمیم می دهند.

 

سایت کودکان دکترهمه

 

اما سوال مهم آن است که آیا:

  1. این وبسایت کودکان قابل اتکا می توانند باشد؟
  2. سوال مهمتر اینکه به کدامیک باید اطمینان کرد؟
  3. معیار انتخاب ما برای این وبسایت ها چیست؟

بعنوان کسی که تجربه طولانی در درمان بیماران و آموزش پزشکان در رده پزشکی عمومی و تخصصی دارم توصیه می نمایم برای پیدا کردن بهترین پاسخ ها، اصول زیر را بکار گیرید!

  •  از وبسایت هایی استفاده کنید گردانندگان آن دانش پزشکی داشته باشند.
  • نویسندگان مطالب پزشک، داروساز، دندانپزشک و پرستار، ماما و عضو هیئت علمی باشند.
  • اگر متن ترجمه باشد، ترجمه مطالب آنها از سایت های معتبر پزشکی، کشورهای توسعه یافته باشند ولینک آن موجود باشد.
  • نوشته ها به روز باشند.
  • تالارهای گفتگوی افراد عادی نباشد.

بعنوان مثال وبسایتی که نویسنده در آن فعالیت دارد وبسایتی به نام «دکتر همه» می باشد که در حیطه های مختلف پزشکی کودکان، نوزادان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان مطالبی مفید از پزشکان با تجربه، آکادمیک فارسی زبان مقیم ایران و خارج از ایران و یا ترجمه از وبسایت های معتبر دانشگاه ها و یا بیمارستان ها معتبر  زبان را به مخاطبین خود ارائه می نماید.

وبسایت دکتر همه، که محتوای آن بسیار فراگیر است در واقع سایت کودکانی هم در خود جای داده است که مطالب زیادی در حیطه کودکان در آن وجود دارد. بنده و بسیاری دیگر از همکاران متخصص و فوق تخصص کودکان افتخار آن را داشته ایم که بیش از 400 مطلب کاربردی در حیطه کودکان و نوجوانان در آن نوشته ایم.

امیدوارم که مطالب این وبسایت که در واقع با وسواس خاصی برای آگاهی رسانی فارسی زبانان اقصی نقاط دنیا انتخاب می شود بتواند در بسیاری از حیطه ها پاسخ گوی، سوالات و ابهامات شما عزیزان باشد.

 

دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۱ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

متخصصین

حمیدرضا بادلی

حمیدرضا بادلی

فوق تخصص کلیه کودکان

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید