کاهش میل نسبت به شیرینی جات و الکل

view

در جدیدترین مطالعه ی به چاپ رسیده در مجله ی سل اپتایت، محققان عنوان نموده اند که کاهش میل فرد به شیرینی جات و الکل بر اثر دستوری که از کبد به مغز صادر می گردد، اتفاق می افتد. در پژوهشهایی که در گذشته انجام شده اند، نتایج حاکی از آن بود که کبد در تنظیم انتخاب غذاهای مصرفی و ترجیحات غذایی نقش مهمی دارد.

تفاوت در توالی ژن FGF21 است که بر علاقه ی افراد به موادغذایی تاثیر گذار می باشد.

در جدیدترین مطالعه صورت گرفته محققان بدنبال بررسی نقش FGF21 در ایجاد ترجیات غذایی انسانها بوده اند. نتایج این مطالعه نشان داد که FGF21 با تاثیر بر روی سیستم عصبی مرکزی، باعث شکل گیری ذایقه ی فرد و تمایل فرد نسبت به مصرف شیرینی جات و الکل می گردد.

در مطالعه ای که بر روی نمونه های حیوانی صورت گرفت محققان دریافتند که کبد در پاسخ به مصرف شکر، هورمون FGF21 را تولید می نماید و این هورمون وارد سیستم گردش خون شده و ذایقه ی فرد برای مصرف شیرینی جات را بوسیله اثر بر روی هیپوتالاموس سرکوب می نماید.

FGF21 با اثر بر سیستم اعصاب مرکزی رفتارهای تغذیه ای افراد را تغییر می دهد. یافته های محققان نشان می دهد که FGF21 از مصرف بیش از اندازه ی قند جلوگیری به عمل می آورد.

محققان بر این باورند که مطالعات بیشتری باید در زمینه ی چگونگی عملکرد این هورمون انجام می گردد و نتایج آن می تواند به درمان چاقی و بیماری دیابت کمک نماید. دکتر پاتهاف می گوید: علاوه بر این هورمونFGF21 ، هورمونهای دیگری نیز می تواند در بدن باشد که بر تنظیم اشتها و تمایل افراد به غذاهای خاص دخیل باشند. به همین دلیل در این باره تحقیقات بیشتری باید انجام شود.

منبع: medicalnewstoday

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید