کنترل سطح قند خون در بیماران مبتلا به دیابت قسمت اول

view

 اگر به طور منظم به اندازه گیری سطح قند خود مبادرت نورزید با مشکل مواجه خواهید شد.
 در صورتیکه مبتلا به دیابت نوع دوم هستید بهتر است سطح قند خون خود را به صورت منظم مورد بررسی قرار دهید.
 چک کردن مداوم سطح قند خون می تواند اطلاعات مناسبی از چگونگی عملکرد دارد به پزشکان دهد.

 علایم ابتلا به دیابت:

 تشنگی و دفع مکرر ادرار:

 2 علامت اصلی ابتلا به دیابت تشنگی مداوم و دفع مکرر ادرار می باشد.
کلیه به منظور خارج کردن قند اضافی موجود در بدن بیشتر عمل می نماید و همراه با این کار مایعات بیشتری از درون بافتها به خارج رانده می شود که در نتیجه فرد دچار تکرر ادرار می گردد.
 از آنجاییکه مایعات زیادی از بافتهایتان دفع می شود، بدن شما احتیاج به آب دارد و به همین دلیل شما احساس تشنگی می کنید. در صورتیکه به این نیاز بدن پاسخ ندهید و آب ننوشید، بدن شما دچار کمبود آب خواهد شد.

 ضعف و خستگی:

 ضعف و خستگی از دیگر علایم بالا رفتن سطح قند خون است. در این حال قند بجای آنکه برای تامین انرژی به درون سلولها رود، در درون جریان خون بدن باقی می ماند؛ در نتیجه ماهیچه های بدن انرژی کافی برای سوخت و ساز خود را ندارند. گاهی ممکن است فرد کمی احساس خستگی نماید و گاهی آنقدر خستگی فرد شدید است که نمی تواند روی پا بایستد.
به همین دلیل است که در برخی از افراد دیابتی، پس از خوردن یک غذای سنگین، فرد احساس خستگی و نیاز به خواب می کند.

گیجی:


 یکی دیگر از علایم کاهش سطح قند خون احساس گیجی و یا لرزش بدن است. نوشیدن یک لیوان آب میوه ی طبیعی می تواند باعث بازگشتن سطح قند خون شما به حالت نرمال شود.

تورم دست و پا:

در افراد دیابتی در صورتیکه فرد دچار پرفشاری خون نیز باشد، همراهی این دو بیماری می تواند عملکرد کلیه را در خارج کردن مواد زاید بدن تحت تاثیر قرار دهد. تورم دست و پا می تواند نشانه ی عملکرد نامناسب کلیه ها باشد. در این صورت آب بیش از اندازه در بدن تجمع می یابد و دست و پاهای فرد دچار تورم می گردد.


منبع: webmd

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید