5 روش مفید برای کنترل دوباره ادرار و مدفوع در یایسگی

دکتر حمیدرضا بادلی

view

تغذیه خوب بی اختیاری ادرار و مدفوع در یایسگی

سعی کنید رژیم پر فیبر برای پیشگیری از یبوست داده باشید. ما نیاز به 30 گرم فیبر در روز داریم. حداقل 2 تا 3 واحد میوه، 5 واحد سبزیجات و 5 واحد غلات و نان

مصرف فیبرتان باید از اصول خاصی پیروی نماید چون مصرف فیبر زیاد بدون مایعات، باعث تشدید یبوست می شود. اگر با این تمهیدات  یبوست بهبود نیافت به پزشک تان مراجعه نمایید.





مایعات کافی بنوشید

اگر ممنوعیتی برای مصرف مایعات ندارید حداقل 1.5 تا 2 لیتر مایعات برای پیشگیری از سوزش مثانه و یبوست استفاده نمایید. البته به خاطر داشته باشید در هوای گرم و در زمان فعالیت ورزشی باید مصرف مایعات بیشتر شود. آب بهترین آنهاست. از مصرف کافیین، نوشابه های گازدار و الکل بدلیل تحریک مثانه خودداری نمایید.

در صورت مصرف هر کدام از مایعات بالا، سعی کنید برای پیشگیری از عوارض آنها مایع بیشتری مصرف نمایید.




ورزش منظم

حرکت کنید. حداقل روزی 30 دقیقه فعالیت بدنی داشته باشید. پیاده روی بهترین فعالیت ورزشی است.





عضلات کف لگن را قوی کنید

با برنامه های ورزشی منظم و مناسب، عضلات کف لگن تان را تقویت نمایید. اگر فوریتی برای ادرار دارید، با فشردن عضلات کف لگن آن را به تعویق بیاندازید. به مسایل دیگر به جز ادرار کردن در همان زمان فکر کنید. گاهی با همین تمرینات، اضطرار یا فوریت ادرار بر طرف می شود.

عادت درست دستشویی رفتن را تمرین کنید

وقتی مثانه شما پر شد، و یا فوریت ادرار دارید به دستشویی بروید هرگز برای پیشگیری از احتمال بی اختیاری، پیوسته به توالت نروید. برای تخلیه کامل زمان کافی صرف نمایید.





برای بهبود تخلیه کامل مثانه از این اصول استفاده نمایید

  1. وضعیت نشستن تان را در توالت اصلاح نمایید یعنی به حدی خم شوید که آرنج تان را روی زانو قرار گیرد و کف پایتان کامل روی زمین بچسبد. اگر احساس دفع ناکافی دارید با پزشکتان مشورت نمایید  چون این مشکل می تواند ناشی از بیماری کلیه باشد. 
برای دریافت اطلاعات بیشتر: به پزشک تان مراجعه ویا از طریق ویزیت آنلاین با او مشاوره نمایید.



منبع: webMd
دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۱ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید