اثر دیابت نوع دوم بر سیستم لنفاوی

view

تحقیقات نشان داده اند که مصرف گوشت قرمز و گوشت پرندگان می تواند برای افراد دیابتی مفید باشد. اسید آمینه ی موجود در گوشت قرمز و گوشت پرندگان می تواند باعث ارتقاء عملکرد سیستم لنفاوی افراد مبتلا به دیابت گردد. در امریکا حدود 28 میلیون نفر مبتلا به دیابت نوع دوم هستند. در جدیدترین مطالعه صورت گرفته محققان به اثرات دیابت بر سیستم لنفاوی و عروق لنفاوی پرداختند.

تا پیش از این مطالعه، اثرات دیابت بر سیستم لنفاوی و عروق لنفاوی برای محققان شناخته نشده بود. پژوهشگران دانشگاه میسوری برای اولین بار توانستند به تاثیر بیماری دیابت بر سیستم لنفاوی بپردازند. نتایج حاصل از این مطالعات می تواند کمک شایانی به ایجاد درمانهای نوین به منظور بهبود و ارتقاء وضعیت بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم نماید.

اصلی ترین کارکرد سیستم لنفاوی چیست؟

 اصلی ترین کارکرد سیستم لنفاوی انتقال لنف می باشد. لنف حامل گلبولهای سفید خون است.

 

دیابت و غدد لنفاوی

 

نقش لنف در بدن چیست؟

یکی از کارکردهای لنف از بین بردن آنتی ژنها و سلولهای سرطانی می باشد.

محققان در این مطالعه برای اولین بار کشف کردند زمانیکه فرد مبتلا به دیابت نوع دوم می گردد، دیواره ی عروق لنفاوی دچار آسیب می شود. در فرد مبتلا به دیابت نوع دوم دیواره ی عروق لنفاوی به شدت نفوذ پذیر می گردد و این نفوذ پذیری عروق لنفاوی سبب می شود تا آنتی ژنها به غده های لنفاوی نرسند.

از دیگر یافته های محققان در زمینه ی تاثیر دیابت نوع دوم بر سیستم لنفاوی آنست که سلولهای عروق لنفاوی هنگامیکه فرد مبتلا به دیابت نوع دوم  است به میزان کافی نیتریک اکساید تولید نمی نماید.

نقش نیتریک اکساید در بدن چیست؟

نیتریک اکساید در عملکرد حیاتی انسان تاثیر گذار می باشد. با مصرف اسید آمینه ی موجود در گوشت قرمز و گوشت ماکیان تولید نیتریک اکسید افزایش می یابد.
 
 

پیشنهاد دکترهمه به شما: حتما مطالب زیر را هم بخوانید 

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید