عارضه های نخاعی چیست

view
 در بیرون زدگی دیسک، قسمتهای مختلفی از ستون فقرات همچون کمر و گردن درگیر می شوند. هنگامیکه دیسک دچار ضعف می شود، ماده ی ژله ای مانند به داخل کانال نخاعی ریخته می شود؛  این امر در اثر پاره شدن لایه ی فیبروزی اتفاق می افتد.
بیرون زدگی دیسک تدریجاً و در گذر زمان ایجاد می شود. در برخی موارد بیرون زدگی دیسک بدون هیچ علامتی اتفاق می افتد؛ در این موارد این عارضه در فرد از طریق ام آر آی و یا سی تی اسکن مورد تشخیص قرار می گیرد. در واقع در همه ی موارد ابتلا  به بیرون زدگی دیسک، یا درد در ناحیه ی پا یا کمر مشاهده نمی گردد. در چنین شرایطی نیاز به مداوا وجود ندارد.
گاهی یک اتفاق ساده همچون عطسه و یا سرفه می تواند باعث افزایش فشار درون دیسک شود و این افزایش فشار باعث پاره شده دیسک گردد. قرار گرفتن در شرایط نامناسب و انجام برخی حرکات در این شرایط نیز می تواند پارگی دیسک و بیرون زدگی دیسک را در پی داشته باشد.
 

دلایل اصلی بیرون زدگی دیسک:

اصلی ترین علت بروز بیرون زدگی دیسک، افزایش سن است. روشهای بسیاری برای درمان بیرون زدگی دیسک وجود دارد. در بسیاری موارد جراحی لازم است. اما در صورت لزوم انجام جراحی لیزری بدون احتیاج به ایجاد برش و بیهوشی نیز می تواند کمک کننده باشد.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید