درمان تنگی پیلور یا دریچه انتهایی معده

دکتر آزیتا تنگستانی نژاد

view

درمان تنگی پیلور یا دریچه انتهایی معده

تنگی پیلور یا دریچه انتهایی معده

علاِئم

  • استفراغ خونی یا قرمر
  • تهوع واستفراغ
  • استفراغ قهوه ای رنگ

 تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده)

تنگی پیلور وضعیت نادری است که نوزادان تازه متولد شده و گاهی اوقات بزرگسالان را درگیر می کند. زمانی اتفاق می افتد که دریچه بین معده و روده که پیلور نامیده می شود ضخیم و باریک شود. این تنگی مانع از حرکت غذا از معده به روده می شود. دکتر مطمئن نیست که چه چیزی موجب تنگی پیلور شده است اما ممکن است سابقه خانوادگی مطرح باشد. تنگی پیلور می تواند منجر به علائم اعم از استفراغ، درد شکمی و کاهش وزن شود. بسیار مهم است که سریع درمان دریافت شود و از عوارض جلوگیری شود. تنگی پیلور با جراحی اصلاح می شود.

آیا می دانید؟

بچه های بیشتر از 6 ماه به ندرت با تنگی پیلور تشخیص داده می شوند. تنگی پیلور در پسر ها 4 برابر شایع تر از دختر هاست. کودکان مبتلا به بیماری ریفلاکس معده می توانند علائم مشابهی با تنگی پیلور داشته باشند اما اما کودکان دارای ریفلاکس معمولا استفراغ شدید و تغییرات مدفوع ندارند. در بزرگسالان تنگی پیلور ممکن است نتیجه زخم یا فتق هیناتال باشد. تنگی پیلور برای اولین بار در 1717 در گزارش کالبد شکافی گزارش شد.

پزشک چگونه تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده) را تشخیص میدهد

پزشک کودک شما را بررسی خواهد کرد و در رابطه با الگوی غذا خوردن و استفراغ کودکتان از شما سوالاتی می پرسد. همچنین ممکن است درخواست آزمایش خون، عکس و یا یک اولتراسونوگرافی برای کودکتان بکند.

عوامل خطر ابتلا به تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده)

سابقه خانوادگی تنگی پیلور، نوزاد پسر،اولین نوزاد از عوامل خطر هستند.

درمان تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده)

تنگی پیلور با جراحی بهبود می یابد تا ضخیم شدن پیلور برطرف شود.

چه زمان به پزشک مراجعه کنید

اگر کودکتان هر کدام از علائم تنگی پیلور را دارد به پزشک مراجعه کنید.

انتظار میرود در تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده)

علائم معمولا زمانی اتفاق می افتد که کودک حدود 3 هفته داشته باشد، اما هر زمانی بین 1 هفته تا 5 ماه می تواند اتفاق بیفتد. در ابتدا ممکن است به نظر برسد که نوزاد تف می کند اما معمولا تبدیل به استفراغ می شود. بچه های مبتلا به تنگی پیلور معمولا کوچکتر هستند و مدفوع کمتر دارند زیرا غذای کمی به روده شان می رسد. بدون درمان نوزادان مبتلا به تنگی پیلور وزن نمی گیرند یا وزن کم می کنند. تنگی پیلور با جراحی درمان می شود.

اقدامات فوری در مورد تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده)

به اورژانس بروید اگر کودکتان استفراغ جهنده و پرتابی دارد، در طول 1 تا 2 روز مدفوع نکرده است، و هر گونه از علائم کم آبی مانند گریه بدون اشک، پوشک خشک را دارد.

حقایقی درمورد تنگی پیلور(دریچه انتهایی معده)

اگر یکی از والدین تنگی پیلور داشته باشد احتمال اینکه کودکشان مبتلا شود 20% افزایش می یابد.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید