توصیه ها و عوارض جراحی لیفتینگ صورت
دکتر بهزاد سلیمی
توصیههای لازم جهت جراحی لیفتینگ صورت
اگرچه بسیاری از بیماران پس از انجام لیفتینگ یا ریتیدکتومی از نتیجه عمل خود راضی هستند اما توجه به موارد زیر پیش از انجام هرگونه عمل لیفتینگ میتواند در تصمیم افراد تاثیرگذار باشد.
انجام عمل جراحی لیفتینگ برای افراد با بیماریهای شدید توصیه نمیشود. فردی که می خواهد تحت عمل لیفتینگ قرار گیرد، حتماً باید از سلامت عمومی مناسبی برخوردار باشد.
خطر عوارض پس از عمل در افراد سیگاری بیش از دیگران است و در بیماران با فشار خون بالا و دیابت، احتمال بروز عوارض جراحی بیشتر است.
- فرد مییابد از نظر روانی نرمال باشد.
- بیمار باید کشش پوستی و ساختار استخوانی مناسبی داشته باشد.
- برای حداقل یک هفته قبل از عمل جراحی از مصرف آسپرین یا هرگونه داروی رقیق کنندهی خون اجتناب کنید.
پیش از عمل جراحی، جراح پلاستیک مییابد، شرح حال بیمار را اخذ نماید. در این شرح حال باید ارزیابی فشار خون، میزان و زمان انعقاد خون، داروها، استعمال دخانیات، آلرژیها، اسکار و وضعیت پوست مورد بررسی قرار گیرد.
ریکاوری پس از لیفتینگ:
درد و ناراحتی بهصورت خفیف پس از انجام عمل وجود دارد که معمولاً پزشکان با تجویز دارو می توانند حساسیت و درد را تخفیف دهند.
کبودی و تورم ممکن است به مدت چند روز پس از عمل وجودداشته باشد. زمان بهبودی معمولاً یک هفته میباشد اما فعالیتهای معمول میتواند از فردای عمل جراحی شروع شود.
بخیهها بین 5 تا ده روز پس از عمل جراحی خارج می شوند.
بانداژ می باید خشک نگه داشته شده و بیماران باید دستورالعملهای لازم برای استحمام و شستوشو را رعایت کنند.
فعالیت شدید برای مدت زمانی باید محدود گردد. بهبود کامل بیماران معمولاً 2 تا 3 هفته یعنی تا برطرف شدن کامل کبودیها و کاهش تورم طول میکشد.
با وجود انجام لیفتینگ و رضایت بیشتر افراد پس از عمل لیفتینگ، توصیهی میشود با تغییر سبک زندگی یعنی تغذیهی سالم، عدم استعمال دخانیات، نوشیدن الکل، کاهش استرس و در معرض آفتاب قرار نگرفتن به حفظ جوانی پوست کمک کنیم.
عوارض جراحی لیفتینگ صورت چیست؟
عمل جراحی لیفتینگ صورت معمولاً بدون عارضه است اما گاهی ممکن است افراد با عوارض زیر مواجه شوند.
این خطرات عبارتند از خونریزی، کبودی، عوارض بیهوشی و تخریب موقتی اعصاب صورتی کنترل کنندهی ماهیچهها، هماتوم (التهاب، درد، تورم و قرمزی)، عفونت، حذف موقتی مو در محل برش، کرختی (ممکن است روزها یا هفتهها طول کشید)، اسکار و نکروز پوستی ( مرگ بافتی)، عدم تقارن دو طرف صورت، بزرگ شدن یا کلفت شدن محل اسکار.
بیشتر بخوانید
دکتر بهزاد سلیمی۴۷ مطلب
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها