از فشار خون چه می دانید؟ (قسمت اول)

view

 در صورتیکه سطح فشار خون فرد کنترل نشود می تواند باعث افزایش احتمال بروز عارضه های قلبی عروقی، سکته ی مغزی و عارضه های کلیوی شود.

پرفشاری خون چیست؟

از هر 5 نفر یک نفر مبتلا به پرفشاری خون است. پرفشاری خونبدن هیچ سر و صدایی می تواند باعث کاهش عملکرد قلب، ریه ها، کلیه ها، چشم و مغز شود. چه چیزی باعث پرفشاری خون می شود؟ فشار خون طبیعی در انسان 8/12 می باشد. در صورتیکه فشار خون یک فرد به طور مکرر بالاتر از این میزان باشد فرد پرفشار نامیده می شود.

ابتلای فرد به بیماریهای کلیوی و یا نوعی بیماری مادرزادی قلبی می تواند عامل بروز پرفشاری خون باشد. پرهایپرتانسیون: در صورتیکه سطح فشار خون سیستولیک انسان بین 120 تا 140 و فشار دیاستولیک بین 80 تا 90 باشد فرد در مرحله ی پره هایپر تانسوین و یا پیش فشار خون است.

در افرادیکه از سطح فشار خون این چنینی برخوردار باشند. احتمال بروز عارضه های قلبی بیشتر از سایر افراد است. در صورتیکه شما در چنین وضعیتی هستید بهتر است شیوه ی زندگی خود را تغییر دهید. سطح فشار خون پرخطر: در صورتیکه سطح فشار خون انسان از 14 بر روی 9 بیشتر باشد و حتی اگر هیچگونه مشکل و علامتی در فرد نباشد فرد یک بیمار فشار خونی محسوب می گردد.

چنین میزان فشار خونی می تواند باعث بروز سکته ی مغزی، سکته ی قلبی و عارضه های جدی کلیه شود.

علایم پرفشاری خون شامل:

سردرد، اضطراب، درد در ناحیخ ی قفسه ی سینه و احساس درد در قفسه ی  سینه است.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید