به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،دکتر احمدرضا فرسار، با بیان اینکه آبله مرغان یک بیماری ویروسی است که در اواخر زمستان و بهار شیوع مییابد، گفت: شیر مادرانی که در کودکی به آبله مرغان مبتلا بودهاند موجب افزایش ایمنی کودک در برابر این ویروس میشود.
وی افزود: در بیش از 80 درصد موارد آبله مرغان بدون علامت است به گونهای که فرد مبتلا میشود و بهبود مییابد اما خود متوجه بیماری نمیشود به همین دلیل به تمامی مادران توصیه میشود برای افزایش سیستم ایمنی کودکان تا 6 ماهگی کودک را با شیر مادر تغذیه کنند تا کودکان کمتر دچار این بیماری ویروسی و عفونتهای ثانویه ناشی از آن شوند.
این متخصص کودکان با بیان اینکه مصرف «آسپرین» و «ایبوبروفن» در کودکان مبتلا به آبله مرغان ممنوع است، گفت: به والدین توصیه میشود بهداشت فردی کودک را به خوبی رعایت کنند، روزانه کودک را با آب ولرم و کمفشار استحمام کنند، مانع خراشیدن جوشها شوند و اجازه ندهند کودک جوشهای پوستی را بخاراند.
فرسار افزود: همچنین توصیه میشود زنانباردار از تماس با کودکان و یا افراد مبتلا به آبله مرغان خودداری کنند.
سلامت نیوز: تغذیه کودک از شیر مادر احتمال ابتلا به «آبله مرغان» را کاهش میدهد اکثر افراد به منظور کاهش و تسکین درد خود از استامینوفن استفاده می کنند.
هر فرد بزرگسال در طول یک روز نباید بیش از 4000 میلی گرم استامینوفن مصرف نماید.
افرادیکه مبتلا به عارضه های کبدی هستند و همچنین کودکان باید از مقادیر کمتری از استامینوفن مصرف کنند.
عوارض مصرف بیش از حد آستامینوفن
مصرف استامینوفن اغلب عوارضی برای انسان در بر نخواهد داشت. در صورتیکه پس از مصرف استامینوفن علایمی غیر عادی مشاهده نمودید حتماً به پزشک خود اطلاع دهید. البته در موارد نادر ممکن است بدن واکنش های آلرژیک نسبت به استامینوفن از خود نشان دهد.
واکنش های آلرژیک بدن در برابر مصرف آستامینوفن
راش، خارش، تورم مخصوصاً در ناحیه ی صورت، زبان و گلو، مشکلات تنفسی و گیجی.
حتماً به خاطر داشته باشید که اگر از استامینوفن به کودک خود می دهید حتماً از انواع مخصوص کودکان آن استفاده نمایید. از وزن کودک خود برای میزان لازم استامینوفن استفاده کنید. اگر به منظور از بین بردن تب از آن استفاده می کنید، سعی کنید بیش از 3 روز این کار را انجام ندهید و در روز سوم حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها