سفرهای خارجی می تواند باعث اندوختن تجربیات جدید و خاطرات شیرین گردد. متاسفانه گاهی سفر کردن می تواند باعث ایجاد برخی مشکلات برای سلامت انسان باشد.
مشکلات سلامتی ناشی از سفر به دلایل مختلفی اتفاق می افتد
قرار گرفتن در معرض ارگانسیم عفونت زا، استفاده از برخی وسایط نقلیه خاص، شرکت کردن در برخی فعالیتهای خاص مانند غواصی، از جمله عوامل خطر زا برای سلامت انسان هستند.
گاهی نیز بی توجهی به شرایط پزشکی فرد در طی سفر می تواند باعث بدتر شدن شرایط سلامت فرد گردد. خوشبختانه از بروز تمام این عوامل به خطر اندازه ی سلامت می توان جلوگیری نمود، البته در صورتیکه شما برای سفر کردن از قبل برنامه ریزی مشخص و مدون داشته باشید.
اگر قصد انجام سفر خارجی دارید حتماً با پزشک معالج خود حداقل یک ماه قبل از انجام سفر مشورت نمایید.
ارزیابیهای پیش از سفر:
افرادیکه قصد انجام سفرهای خارجی را دارند حتماً باید با پزشک خود ملاقات نمایند و طی ملاقات با پزشک در خصوص جزییات سفر خود صحبت نمایند.
اطلاعاتی را که بهتر است پزشک شما از آن آگاه باشد تا بتواند توصیه های لازم را به شما ارایه دهد شامل: طول سفر، فصل سفر، کشورها و مناطقی که فرد قصد دیدن آنها را دارد، فعالیتهایی که در طی سفر قرار است انجام شوند، محل اقامت فرد در طول سفر (برای مثال آیا محل اقامت فرد یک هتل مدرن است یا یک خانه ی روستایی و یا یک کمپ؟)
وقتی پزشک اطلاعات لازم در خصوص سفر را از شما دریافت نمود آنگاه به ارزیابی برنامه ی سفر شما و سلامت شما در طول سفر خواهد پرداخت.
در اینصورت پزشک می تواند شما را از خطراتی که ممکن است سلامت شما را در طول سفر تهدید نماید مطلع سازد و با توصیه هایی میزان خطر آنرا به خداقل می تواند برساند.
به افراد توصیه می شود که از خوردن آب و غذای آلوده در طول سفر اجتناب نمایید.
حتی برای مسواک زدن نیز سعی کنید از آب جوشیده استفاده نمایید. از مصرف نوشیدنی هایی که حاوی یخ است خودداری نمایید زیرا ممکن است آبی که در تهیه ی یخ بکار رفته بهداشتی نبوده باشد.
از خرید و مصرف میوه های آماده و پوست کنده شده اجتناب کنید
از مصرف سبزیجات خام اجتناب کنید
همچنین سعی کنید از مواد لبنی پاستوریزه مصرف کنید.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها