به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر اعظم السادات هاشمی افزود: مواد غذایی حاوی باکتریهای مضر، ویروس ها، انگل ها و یا مواد شیمیایی مسیول بروز بیش از 200 بیماری از اسهال گرفته تا سرطان هستند .
وی افزود: متاسفانه تهدیدات جدید برای ایمنی مواد غذایی بطور مداوم در حال ظهور و بروز هستند.
وی ایمنی غذایی را یک مسیولیت مشترک دانست و گفت: از کشاورزان و تولید کنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان در این امر مسیول هستند .
دکتر هاشمی در ادامه افزود: هفته سلامت فرصتی است تا به مسیولین دولتی، کشاورزی، تولید کنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که دراحساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود .
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذر بر سلامت مواد غذایی نوع آفت کش های مورد استفاده در صنعت کشاورزی است که می تواند سرطان زا نیز می باشد .
وی ضمن هشدار درباره سموم کشاوزی و میزان مصرف آن در کشور گفت: هر چند روزی بیماری های عفونی و میکروبی در جهان عامل مرگ و میر بود و سالانه افراد زیادی را به کام مرگ می کشید ولی با پیشرفت علم پزشکی میزان مرگ و میر کاهش یافت، با این وجود با ظهور رژیم غذایی جدید مانند فست فودها و از جمله مواد غذایی پرورش یافته با سموم خطرناک و دفع آفات، بیماری های جدید بشر را درگیر کرده است .
این فوق تخصص خون اطفال متذکر شد: شهروندان از مصرف خیار با پوست به علت احتمال آلودگی به سموم شیمیایی خودداری کنند و مواظب سموم توت فرنگی و مرکبات باشند.
وی در پایان اظهار داشت: بررسی ها نشان داده، حداقل 12 نوع سم، از گرد و غبار روی لوازم خانگی بخصوص تلویزیون قابل شناسایی است که بیشتر آن ها سرطان زاست.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها