این روزها جمع کثیری از افراد جامعه به لطف گسترش فضاهای مجازی به راحتی در جریان اخبار و اتفاقات گوناگون در سطوح مختلف قرار میگیرند. در این مدت که با شیوع ویروس کرونا مواجه هستیم نیز بازار اخبار این بیماری بسیاری داغ است و از هر طریقی خبری از آن به گوش افراد میرسد اما پرسش اینجاست که آیا همه این اطلاعات صحیح است، آیا به دانستن همه آنها نیاز داریم؟ و اصلا دسترسی به حجم انبوهی از اطلاعات به ما کمک خواهد کرد؟
بدون تردید دانستن نکات لازم و مفید نقش موثری در شناخت ما از بیماری، شرایط و کارهایی که لازم است انجام دهیم، خواهد داشت اما اخبار غلط و گسترده میتواند به استرس و نگرانیهای افراد دامن بزند.
دکتر کمالجو به عنوان یک روانشناس نیز بر همین باور است و با اشاره به اینکه این روزها خبرهای مربوط به بیماری کرونا از هر راهی به ما میرسد، اظهار کرد: به یمن شبکههای مجازی اطلاعات زیادی منتشر میشود که خیلی از آنها میتواند ناقص، غلط و غیر واقعی باشد.
وی با بیان اینکه بهتر است اطلاعات را از منابع موثق دریافت کنیم، ادامه داد: با توجه به اینکه تلویزیون و فضاهای مجازی اخبار زیادی دراین باره پخش میکنند، هرچه بیشتر این اخبار را گوش کنیم، استرسها افزایش مییابد از این رو یکی از راههای مناسب این است که یک نفر از اعضای خانواده که روحیه خوبی دارد و به فضاهای مجازی آشناست و میتواند اخبار درست و نادرست را از هم تفکیک کند، مسئول اطلاع رسانی به اعضای خانواده شود.
کمالجو خاطرنشان کرد: اگر یک نفر مسئول اطلاع رسانی در خانواده شود، ذهن سایر اعضا درگیر فضای مجازی نمیشود و میتواند هشدارهای لازم و نکات بهداشتی را به آنها منتقل کند. هرچه شرایط آرام و مثبتتری فراهم کنیم، سیستم روانی، ذهنی و ایمنی جسمی نیز قویتر خواهد شد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها