علایم ویروس ابولا چیست و چگونه منتقل می شود؟

view

ناقل ویروس ابولا

ناقل ویروس ابولا ناقل ویروس ابولا هنوز به طور کامل مشخص نیست اما به نظر می رسد که خفاش یکی از اصلی ترین ناقلان ویروس ابولا باشد.

علایم ابتلا به ویروس ابولا

عفونت با ویروس ابولا به صورت سرکوب سیستم ایمنی و التهاب شدید که باعث تخریب عروقی، انعقادی و سیستم ایمنی می شود و می تواند باعث خونریزی و شوک شود مشخص می شود.

 ویروس ابولا وقتی وارد بدن می شود، سلولها را کشته، سیستم ایمنی را تضعیف کرده و باعث خونریزی شدید در داخل بدن شده و بخش اعظم اندام های بدن را تخریب می کند.

سرایت ویروس ابولا

انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر امکان پذیر بوده و بسیار خطرناک می باشد.

ژنوم این ویروس شامل هفت ژن است. این بیماری در افریقا شایع بوده و در سال 2014 حدود 5247 نفر مبتلا به ابولا شناسایی شده اند.

طریقه انتقال ویروس ابولا

ویروس ابولا از طریق تماس با مایعات بدن فرد مبتلا منتقل می شود. البته تنها زمانی ویروس قابل انتقال است که فرد بیمار هنوز علایم بیماری را نشان می دهد.

خون، مدفوع و مواد حاصل از استفراغ بیشتر درصد عفونت زایی را داشته و البته ادرار، تعریق، اشک، و شیر مادر نیز می تواند باعث انتقال بیماری شود. انتقال ویروس از طریق مقاربت جنسی غیر ایمن نیز امکانپذیر است. در صورتی که این مایعات در دهان، بینی، چشم، اندام تناسلی یا پوست آسیب دیده شما آغشته شود، می توان فرد را مبتلا کند.

چگونه می توان از ابتلا به ابولا جلوگیری کرد؟

ارتباطات معمول نظیر نشستن در کنار افراد نمی تواند ویروس را منتقل کند. اما روبوسی یا  با هم غذا خوردن فرد مبتلا با فرد سالم می تواند خطر ابتلا را افزایش دهد. زیرا در دهان انسان بزاق وجود دارد.

چند روز طول می کشد تا علایم ابولا ظاهر شود؟

اغلب 2- 21 روز و به طور معمول 8- 10 روز طول می کشد تا علایم ابولا ظاهر شود.

علایم ویروس ابولا در ابتدا چگونه است؟

در ابتدا علایم ویروس مانند علایم آنفولانزا است. تب ناگهانی، خستگی، درد ماهیچه، سردرد و گلو درد در این بیماران مشاهده می شود.

بیماران مبتلا به ابولا در حالت شدید چه علایمی دارد؟

با شدت بیماری علایمی نظیر استفراغ، اسهال، راش، کبودی و خونریزی بدون جراحت از چشم ها و لثه ها مشاهده می شود.

آیا واکسنی برای ابولا ساخته شده؟

 خیر، تاکنون درمان یا واکسن ثابت شده ای در جهان وجود ندارد.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید