در جوامع کوچک و دور افتاده در کشورهای در حال توسعه، بسیاری از بیماریها در افراد بهدلیل عدم دسترسی به آب سالم بوده است.
در مطالعهای که در مجلهی دیسالینیکشن مرکز تحقیقات تکنولوژی ماساچوست انجام شد، محققانی که در راس این تکنولوژی بودند توضیح دادهآند که چگونه به کمک روستاییان لامانکالونا در پنینسولا آنها توانستند راهی ایجاد نمایند تا سیستم تصفیهی آب در آنجا راهاندازی گردد.
لامانکالونا دارای 450 ساکن است که اغلب این ساکنین کشاورز و زنبوردار هستند. در این مطالعه محققان به توصیف چگونگی کارکرد تکنیکی و اقتصادی مدلشان و چگونگی تبدیل آن به فعل پرداختند. اکنون به کمک این فناوری جدید روستاییان قادرند تا خود به تامین آب تصفیه شدهی مورد نیاز خود بپردازند و حدود 2 سال است که این روستاییان به دلیل اجرای این تکنولوژی در جامعهی خود از آب تصفیه شدهای که خود آنرا تصفیه مینمایند استفاده مینمایند.
این تکنولوژی بهوسیلهی برق تولید شده از نیروی خورشیدی آب را به سمت فیلترهای تصفیه پمپاژ می نمایند. به این فرایند "فوتووولاتیک" اتلاق میشود. با استفاده از سیستم اجرا شده در روستای لامانکالونا در این روستا در هر روز چیزی حدود 1000 لیتر آب تصفیه شده را از آب شور تولید مینمایدو همچنین به جمعآوری آب باران میپردازند.
استیون دابوسکی مهندس مکانیک MIT معتقد است که این مطالعه گویای این مطلب است که با طراحی دقیق و آموزش در جوامع غیر متخصص نیز افراد می توانند از سیستمهای با فناوری بالا استفاده نمایند. این مطالعه نشان می دهد که چگونه میتوان فرهنگ جوامع فقیر و عقب مانده را تغییر داد. یکی از مشکلات اساسی در حفظ منابع آبی، افزایش آلوده کنندههاست که شامل داروهایی است که به سیستم آب ریخته میشوند.
در دانشگاه آلمان محققان به دنبال این هستند که داروهایی تولید نمایند که درصورت وارد شدن به چرخهی طبیعت با محیط طبیعی سازگارتر باشند و از این طریق منابع آبی نیز از بحران حفظ خواهند شد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها