ژن FSHB عامل بروز سندرم تخمدان پلی کیستیک

view

در مطالعه‌ی اخیر که به بررسی اطلاعات ژنتیکی بیش از 200000 زن پرداخته شد، از هر 5 زن در انگلستان، یک زن مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک است.

 این اطلاعات کمک شایانی در درک ما از بیماری و درمان آن خواهد نمود. نه تنها ژن‌های جدیدی که در ارتباط با سندرم تخمدان پلی کیستیک هستند کشف شده‌اند بلکه آنالیزهای اخیر کمک به درک زیر سازهای بیولوژیک این بیماری با جزییات بیش‌تر نموده است.

تحقیقات اخیر نشان داده است که خطر ابتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به‌وسیله‌ی انواع ژن‌ها آن‌ هم به وسیله‌ی افزایش شاخص توده‌ی بدنی و مقاومت انسولین افزایش می‌یابد .نتایج نشان داده که درمان‌هایی که این مکانیزم را برعکس نماید، در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک اثر بخش خواهند بود.

در مطالعات گذشته عنوان شده بود که کاهش وزن تاحدی مفید خواهد بود. محققان بر این باورند که تحقیقات زیادی باید بر میزان اهمیت کاهش وزن و مقاومت انسولین انجام شود تا مشخص شود که این مواد تا چه حد در درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک اثر بخش هستند؟

همچنین در مطالعات انجام شده نوع ژن جدید شناسایی شد که 3 تا از 4 رسپتور فاکتورهای رشد اپی‌درمال را شامل می‌شود. نوع ژن شناسایی شده FSHB است که بر طبق آن سطح پایین FSH نیز می‌تواند باعث بروز سندروم تخمدان پلی کستیک شود.

 سندرم تخمدان پلی کستیک بر چگونگی عملکرد تخمدان‌ها تاثیر می‌گذارد و میلیون‌ها زن در انگلستان دچار آن هستند.

سندرم تخمدان پلی کیستیک از جمله‌ی اولین دلایل نازایی است و همچنین ابتلای به سندرم تخمدان پلی کستیک با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم و کلسترول بالا در سال‌های بعد زندگی فرد همراه می‌باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید