بروز بی حسی و سوزن سوزن شدن در بدن:
بروز آسیب های عصبی یکی دیگر از علایم بروز افزایش سطح قند خون در فرد است. نوروپاتی محیطی می تواند باعث ایجاد احساس بی حسی و گز گز در اندامهای بدن شود. در برخی موارد فرد مبتلا به دیابت متوجه بروز آسیب دیدگی و یا عفونت و یا زخم در اندامهای خود نمی شود و بر عکس ممکن است فرد بسیار به درد حساس باشد.
بروز اختلالات معده:
ابتلا به دیابت در انسان می تواند همراه با بروز اختلال در عملکرد معده باشد. هنگامیکه معده نتواند با سرعت مناسب تخلیه شود وضعیتی به نام فلج معده اتفاق می افتد و در این حال ممکن است نشانه هایی همچون یبوست، اسهال و یا بی اختیاری دفع رخ دهد. بروز فلج معده در افراد مبتلا به دیابت می تواند وضعیت بیماری را سخت تر نماید.
بروز اختلالات بینایی:
بالا بودن سطح قند خون به همراه پرفشاری خون می توانند باعث آسیب به ساختارهای حساس چشم انسان شوند و قدرت بینایی فرد را تحت تاثیر قرار دهند. نوعی آسیب به عروق خونی چشم که به این دلیل اتفاق می افتد رتینوپاتی دیابتی نام دارد. اگر دچار علایمی همچون تاری دید، خطوط تیره و یا نورهای علایمی هستید حتماً به چشم پزشک مراجعه کنید.
زخم هایی که ترمیم نمی شوند:
از دیگر علایم بروز دیابت کند شدن روند ترمیم زخم ها در بدن است. بهتر است افراد دیابتی در ابتدای بروز آسیب دیدگی و ایجاد زخم سعی در درمان آن نمایند تا زخم وسعت نیافته و ایجاد عفونت در فرد نکند. وجود عفونتها در بدن عاملی برای وخیم تر شدن وضعیت قند خون فرد می تواند باشد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها