30 مجوز مکمل پروبیوتیک صادر شد

view
پروبیوتیک ها ارگانیک های زنده در فرآورده های غذایی و مکمل ها به شمار می آیند که با داشتن باکتری های مفید، سیستم گوارشی و ایمنی بدن را حفاظت می کنند.
 
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، حسین رستگار روز یکشنبه در سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند در دانشگاه شهید بهشتی افزود: 90 درصد مردم اطلاعات کافی درباره پروبیوتیک ها ندارند بنابراین پیشنهاد می دهیم که با فرهنگسازی، آموزش این علم جدی گرفته شود.
 
 
وی ادامه داد: بسیاری از محصولات غذایی کشور را می توان با پروبیوتیک ها غنی سازی کرد اما متاسفانه این محصولات در انتخاب های مردم قرار نمی گیرند که باید راهکارهای تشویقی برای صنایع غذایی در جهت تولید محصولات پروبیوتیک پیدا کنیم تا استفاده از این محصولات بین مردم ترویج شود.
 
 
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اظهار کرد: فرآورده های پروبیوتیک از بار بیماری ها می کاهد و می تواند فلور روده و دستگاه گوارش را تنظیم کند و اثر عوامل سرطان زا و رادیکال های آزاد را بکاهد.
 
 
به گفته رستگار پروبیوتیک ها به جز لبنیات در 90 درصد مواد غذایی می توانند استفاده شوند؛ این در حالی است که در زمان حاضر بسیاری از مردم کشورمان نمی دانند که پروبیوتیک چیست.
 
 
وی ادامه داد: علم جدید پروبیوتیک ها از دهه 90 شروع شد اما این علم باید در جهان گسترش یابد .
 
 
غذاهای عملگرا (Functional Food) یا فراسودمند، غذاهایی شبیه غذاهای متعارف و معمولی هستند اما زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی مصرف می شوند، مزایای فیزیولوژیک از خود نشان می دهند و علاوه بر خواص تغذیه ای پایه در کاهش خطر ابتلا به بیماری های سخت و مزمن هم موثرند. محصولاتی که به صورت بالقوه دارای خواص مفید و کمک کننده باشند، مثل غذاهای اصلاح شده یا ترکیبات غذایی مفید که در محتوایشان علاوه بر خواص تغذیه ای سنتی دارای مزایای سلامتی بخش نیز هستند هم جزء غذاهای عملگرا به شمار می آیند.
 
 
با وجود این، غذای فراسودمند می تواند غذایی طبیعی باشد یا اینکه غذایی باشد که ترکیبات سلامت بخش به آن اضافه و ترکیبات ساختمانی مضر از آن حذف شود؛در این میان، غذاهایی که یک یا چند ترکیب آن مورد اصلاح قرار گرفته است نیز عملگرا یا فراسودمند به حساب می آیند.
 
 
سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با شعار ارتقاء آگاهی عمومی توسط انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران از 18 تا 20 بهمن در تالار همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برپاست.
 
 
پیشگیری، درمان و سلامت جامعه ، فناوری تولید پروبیوتیک ها ، روش های نوین در جداسازی ، تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک ها و پروبیوتیک ها در صنعت دام ، طیور و آبزیان از محورهای این همایش به شمار می آید.

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید