5 سوال مهم از پزشک درمورد سردرد

view

اکثر مردم در طول زندگی بارها دچار سردرد می شوند و اغلب با خود درمانی مشکل را مرتفع می‌نمایند. اما در مورد سردردهای مکرر وشدید حتماً باید به پزشک مراجعه نمود و یا اگر شدت سردردتان ناگهان دچار تغییرات شدید شود نشانه‌ی نوعی بیماری جدی می‌تواند باشد. اگر هنگام سردرد به پزشک مراجعه می‌کنید یعنی نیاز به اطلاعات بیش‌تری درباره‌ی شرایط‌تان دارید در هنگام ملاقات پزشک درباره‌ی مسایل زیر از وی سوال کنید.

چه مقدار دارو باید مصرف کنم؟

مصرف بیش از حد دارو برای کسانی‌که دچار سردردهای متناوب هستند می‌تواند مشکل‌زا باشد. استفاده‌ی بیش از اندازه‌ی از یک دارو باعث بدتر شدن درد  می‌گردد و در صورت عادت کردن به بدن به آن دارو، اثر درمانی آن در کاهش درد از بین خواهد رفت. بنابراین در مورد میزان داروی مصرفی خود حتماً با پزشک مشورت نمایید.

برخی از داروهای رفع سردرد و میگرن که باعث از بین رفتن درد می‌شوند باعث ایجاد اعتیاد در بیماران می‌گردند.

اگر دارو اثر کرد چه باید کرد؟

داروهای تجویز شده توسط پزشک اغلب باعث تخفیف سردرد می‌گردد اما اگر این‌گونه نبود از دوز دیگری از دارو استفاده نمایید، و اگر با استفاده‌ی چندین روز از دارو باز هم تغییری در جهت کاهش سردرد شما ایجاد نشد داروی خود را تغییر دهید. تمام درمان‌‌ها عموماً برای همه‌ی افراد کارساز نیستند.

آیا بیماری‌های دیگر می‌توانند دلیل سردرد من باشند؟

سردردها به دو دسته‌ی اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند. سردردهای اولیه مثل میگرن عموماً به بیماری‌های دیگر ربطی ندارد. اما سردردهای ثانویه دلیلی بر وجود بیماری‌هایی نظیر مننژیت، آنفولانزا، گلوکوم و باشند و در این صورت حتماً در جهت از بین بردن سردرد باید بیماری عامل سردرد شناسایی و درمان گردد.

آیا درمان‌های جایگزینی برای کاهش سردرد وجود دارند که کمک کننده باشند؟

تمام سردردها نیاز به درمان‌های دارویی ندارند. برخی از افراد از درمان‌های جایگزین مانند ظب سوزنی، ماساژ درمانی و استفاده می‌نمایند.

چه علایمی نشان دهنده‌ی وضعیت اورژانس سردرد است؟

تحمل سردردهای متناوب کاری تنش‌زا است. تمایز بین سردرد نرمال و سردرد‌های خطرآفرین کار دشواریست. از پزشکان بخواهید تا علایم سردردهای‌خطرآفرین را برایتان بازگو نماید. تفاوت‌های عمده ای ای از نظر نوع و مکان درد بر اساس دلیل آن وجود دارد.


منبع: healthline.com

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید