آلرژی را بهتر بشناسید

view

آلرژی اشکال مختلفی دارد، از نظر شدت ممکن است خفیف یا شدید باشد.

بر طبق آمارها حدود یک پنجم افراد در غرب کره زمین مبتلا به آلرژی هستند.

محققان هنوز از اینکه چه فاکتورهایی به پیشرفت آلرژی ها مرتبط هستند اطمینان ندارند اما به نظر می آید توارث نقش مهمی در ابتلای انسان به آلرژی داشته باشد. ممکن است آلرژی در فردی در برهه ای از زمان بروز یابد و پس از چند سال به خودی خود فروکش یابد. عملکرد عادی و طبیعی سیستم ایمنی بدن انسان را مواردی بنام آلرژی حفظ می کند.

سیستم ایمنی بدن اغلب نسبت به مواد بی ضرری همچون مواد غذایی واکنش نشان نمی دهد و فقط حین مواجه شدن با مواد خطرناکی همچون باکتریها از خود عکس العمل نشان می دهد. اکثر واکنش ها و عکس العمل های آلرژی زا جدی نیستند

اما برخی از آنها مانند آنافیلاکسی می تواند باعث ایجاد مشکلات تنفسی شود و همچنین می تواند باعث افت شدید فشار خون در انسان گردد و ممکن است مهلک و کشنده باشد.

در صورتیکه دچار واکنش های آلرژیک شدید، حتماً به پزشک مراجعه کنید زیرا عکس العمل های آلرژی زای شدید همچون آنافیلاکسی می تواند تهدید کننده ی زندگی باشد و نیاز به درمان فوری دارد.

آلرژی پوستی:

علت بروز اگزما یا اتوپیک درماتیت مشخص نیست. اما محققان دریافته اند که عواملی مانند قرار گرفتن مستقیم پوست در برابر آلرژن ها، فاکتورهای وراثتی و عملکرد ناقص سسیتم ایمنی می توانند باعث بروز اگزما یا اتوپیک درماتیت شوند. کهیر یا اوتریکاریا نوعی حساسیت پوستی است که هماره با علایمی همچون خارش، تورم، قرمزی پوست است که ممکن است ساعتها و یا روزها به طول انجامد.

تقریباً 50 میلیون امریکایی مبتلا به تب یونجه هستند (رینیت آلرژیک) که باعث بروز سینوزیت در این افراد است.

علایم آن شامل خارش چشم، بینی، کام دهان و گلو است.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید