آنچه باید از تنگی دریچه آیورت بدانیم( قسمت دوم)

view

  چه افرادی بیشتر در معرض خطر ابتلا به تنگی دریچه آیورت می باشد:

در صورتی که فردی به صورت مادرزادی دریچه ی آیورت بصورت دو لتی باشد  این دو لتی بودن  مادرزادی دریچه ی آیورت می تواند  باعث بروز تنگی دریچه آیورت در سنین  کم تر شود. عوامل دیگری نیز در افزایش احتمال بروز تنگی دریچه آیورت دخیل می باشند، عواملی همچون سابقه ی خانوادگی  بروز تنگی دریچه آیورت، پرفشاری خون، استعمال  دخانیات، کلسترول بالا، ابتلا به دیابت و همچنین  مبتلا بودن به تب روماتیسمی خطر ابتلا به تنگی دریچه آیورت را افزایش می دهند.
 
  بیشتر بخوانید: تنگی دریچه ی آئورت Aortic Stenosis

تنگی شدید آیورت چه عوارضی میتواند به همراه داشته باشد:

بروز  نشانه هایی همچون نارسایی قلبی در بیماران مبتلا به تنگی دریچه آیورت می‌تواند نشانه ی پیش آگهی نسبت به اوضاع وخیم بیمار باشد. در صورتیکه تعویض دریچه صورت نپذیرد، احتمال مرگ بیمار  در طی دو سال ۵۰ درصد افزایش می یابد.
 

چگونه تنگی دریچه ی آیورت  تشخیص داده می شود: 

پس از مراجعه بیمار به پزشک  و  توضیح دقیق شرح حال توسط بیمار پزشک بر اساس نشانه های قابل مشاهده  و معاینه ی  فیزیکی احتمال بروز تنگی آیورت در فرد  می دهد. راههای تشخیص عارضه ی تنگی دریچه آیورت  شامل شنیدن صدای قلب بیمار، گرفتن نوار قلب و  اکوکاردیوگرافی  می باشد.
بیشتر بخوانید: 
 

افراد مبتلا به تنگی دریچه آیورت چگونه با این بیماری به زندگی عادی خود ادامه دهد:

  در صورتی که شما مبتلا به تنگی دریچه آیورت پزشک خود را از بیماریتان آگاه سازید تا با مشورت با  وی شیوه ی  زندگی مناسبی را انتخاب نمایید.
در صورتیکه  دچار تنگی خفیف آیورت هستید، لازم است تا هر سه سال یکبار اکوکاردیوگرام انجام دهید.
در صورتی که دچار تنگی آیورت با شدت متوسط هستید، هر  یک تا دو سال نیاز به اکوکاردیوگرام دارید و اگر تنگی آیورت در شما حاد است هر سال دوبار برای انجام اکوکاردیوگرام به پزشک مراجعه نمایید. سعی کنید به شکل مداوم تحت نظر پزشک باشید. همراهی پزشک برای کنترل وضعیت شما بسیار ضروری میباشد.
 
 
منبع: webmd

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید