در امریکا بسیاری از افراد دچار اختلال بینگ هستند. تحقیقات نشان داده اند که ابتلای به این اختلال ریشه ی ژنتیکی دارد و به نسل های بعد منتقل گردد.
علایم اختلال بینگ:
خوردن غذا بصورت کنترل نشده که اغلب اتفاق می افتد.
در هر وعده مشخص میزان زیادی از غذاها دریافت می کند.
فرد به شدت تند غذا می خورد. خوردن تا حد تهوع.
در هنگامی که فرد احساس افسردگی و بی حوصلگی می کند به شدت می خورد. علیرغم احساس سیری فرد باز هم میل به خوردن دارد. در تمام اوقاتی که فرد تنهاست در حال غذا خوردن است. بعد از غذا خوردن به شدت احساس گناه و افسردگی می کند.
علل اختلال بینگ:
اختلال بینگ را نمی توان به علل خاصی مرتبط دانست. بسیاری از تحقیقات در این زمینه صورت پذیرفته و یافته ها نشان داده اند که ارتباط بین اختلال بینگ و افسردگی وجود دارد.
درمان اختلال بینگ:
درمان مشخصی برای افرادی که از اختلال خوردن بینگ رنج می برند وجود ندارد. اما درمانهای روانشناختی می تواند به این افراد کمک نماید.
درمانهای روانشناختی به فرد کمک می کند تا بتواند در هنگام غذا خوردن خود را کنترل نموده و حجم زیادی از غذا را وارد معده ی خود ننماید.
اغلب کسانیکه از اختلال غذا خوردن بینگ رنج می برند دچار اضافه وزن و چاقی هستند. اما این اختلال در افرادیکه حتی دچار اضافه وزن نیستند نیز مشاهده شده است.
تحقیقات در امریکا نشان داده که حدود 2 درصد بزرگسالان مبتلا به این اختلال هستند. اگر چه درصد کمی است اما 2 درصد از بین 4 میلیون جمعیت، عدد بزرگی است و تعداد زنان بیشتر از مردان است.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها