اگرچه افراد زیادی دوست دارند بعد از داشتن یک روز بد یا به منظور خلاص شدن ذهنشان از موارد آزار دهنده، صدای هدفونشان را تا حد ممکن بالا ببرند، محققان نشان داده اند که وقتی صدای هدفونتان را بسیار زیاد می کنید این کار می تواند به پوشش سلول های عصبی آسیب وارد کند و نهایتاً منجر به ناشنوایی موقت شود.
محققان متوجه شده اند که ناشنوایی موقت و وزوز گوش (وضعیتی که خودشان را به صورت صدایی مانند زنگ خوردن یا وزوز در گوش، نشان می دهد) می تواند به دلیل شنیدن صداهای بلندتر از 110 دسی بل، ایجاد شود.
غلاف میلین یک لایه پوشاننده برروی سلول های عصبی است که حامل سیگنال های الکتریکی از گوش ها به سمت مغز است و به انتقال سیگنال های الکتریکی در طول سلول، کمک می کند. با قرار گیری در معرض صداهای بلند (بیش از 110 دسی بل) سلول ها عاری از پوشش می شوند که این منجر به متوقف شدن انتقال سیگنال های الکتریکی می شود و دیگر اجازه نمی دهد که اطلاعات به طور موفقیت امیز از گوش ها به مغز انتقال یابند.
خوشبختانه، هنگامی که پوشش اطراف این سلول های عصبی دوباره تشکیل می شود و اجازه می دهد تا سلول ها دوباره عملکرد طبیعیشان را داشته باشند، شنوایی کامل می تواند برگردد. این به این معنی است که ناشنوایی گاهی اوقات، تنها به صورت موقتی رخ می دهد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها