پژوهشگران استراتژیهای جدیدی را برای ممانعت از ایجاد نارسایی های کلیوی ایجاد نموده اند که طی آن بیماران از نیاز به دیالیز و یا پیوند کلیه معاف می شوند.
دکتر هامفریز در دانشگاه پزشکی واشنگتن و همکارانش به تحقیق بر روی فرایند اسکار( محل زخم) و فیبروز در نارسایی کلیوی پرداختند.
در مطالعات صورت پذیرفته پروتیینهایی مسیر سیگنال دهی wnt یافته شد که نقش مهمی در رد و بدل اطلاعات بین سلولها در هنگام بروز اسکار داشته اند.
پروتیین های wnt اگر چه نقش مهمی در ایجاد اسکار دارند اما در کلیه هایی که سالم هستند این پروتیینها خاموش می باشند. در تحقیقاتی که بر مدلهای حیوانی صورت پذیرفت، نتایج نشان داده اند که با افزایش پروتیینهای wnt در کلیه موشهای سالم، باعث بروز فیبروز در کلیه موشها گردید.
دکتر هامفریز عنوان نمود که نتایج نشانگر آنست که اگر داروهایی برای هدف قرار دادن پروتیین های wnt ایجاد نماییم، آنگاه می توان گفت که امکان ایجاد استراتژیهای موثر برای درمان عارضه های مزمن کلیوی در انسانها نیز وجود دارد.
در تحقیقات صورت پذیرفته محققان متوجه شدند که پروتیین هایwnt بدون ایجاد هرگونه التهابی باعث بروز فیبروز در کلیه های می گردند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها