افسردگی در سالمندان ر ا جدی بگیرید
تحقیقات نشان داده که احتمال ابتلا به افسردگی در بزرگسالانی که با افراد خانواده و دوستان خود ارتباط چهره به چهرهی کمتری را تجربه میکنند، 2 برابر است.
مطالعات نشان داده است که ارتباط منظم با دیگران از طریق تلفن یا ایمیل باعث از بین رفتن خطر ابتلا به افسردگی به دلیل کمبود ارتباطات شخص با دیگران نمیگردد.
تحقیقات نشان داده که ارتباط اجتماعی قوی باعث افزایش عملکرد سلامت ذهن افراد میشود. اما اولین بار است که به نوع برقراری ارتباط پرداخته شده است.
نتایج مطالعات جدید نشان داده است که تمام انواع ارتباطات اجتماعی باهم برابر نیستند. ارتباطات تلفنی و سایر انواع ارتباطات نوین و دیجیتال با دوستان و اعضای خانواده به اندازهی ارتباطات و تعاملات چهره به چهرهی اجتماعی در کاهش خطر ابتلا به افسردگی موثر نمیباشد.
بر طبق آمار مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای در آمریکا حدود 5/1 درصد از افراد مسن مبتلا به افسردگی حاد هستند و 5/11 درصد از بین افراد مسن در بیمارستان بستری هستند.
همچنین نتایج تحقیقات نشان میدهد که احتمال بروز افسردگی در کسانیکه مسن هستند و ارتباطات شخصی با خانواده و دوستانشان ناچیز است 2 برابر خواهد شد بطوریکه 5/6 درصد از افراد مورد بررسی که 3 بار در هفته با افراد خانوادهی خود ارتباط چهره به چهره دارند علایم افسردگی را نشان دادهاند.
دفعات ارتباط اجتماعی با دوستان و اعضای خانواده به تنهایی نشان دهندهی احتمال خطر ابتلا به افسردگی در افراد است. به همین دلیل پزشکان باید به عنوان یک استراتژی مقابله با ابتلای افراد به افسردگی، افراد را به داشتن روابط اجتماعی چهره به چهره تشویق کنند
بیشتر بخوانید
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها