مطلب قبلی
تاثیر ازدواج بر انسان چیزی فراتر از وجود همراه و همدم برای سالهای زندگی است. ازدواج می تواند بر کیفیت زندگی و سلامت افراد نیز تاثیر بگذارد در مطالعه ای که اخیراً در این زمینه صورت گرفته نتایج نشان داده که در افراد متاهل مبتلا به دیابت نسبت به افراد مجرد مبتلا به دیابت احتمال ابتلا به اضافه وزن و چاقی کمتر می باشد.
همچنین نتایج حاکی از آن بوده است احتمال بروز سندروم متابولیک در مردان دیابتی که متاهل هستند و با همسران خود زندگی می کنند کمتر از مردان دیابتی است که مجرد هستند. سندروم متابولیک شامل عواملی همچون پرفشاری خون در سطح قند خون بالا است. بروز این علایم در انسان می تواند منجر به افزایش احتمال بروز عارضه های قلبی و سکته شود.
پژوهشگران ژاپنی در مطالعه ای به بررسی پرونده های پزشکی 270 فرد مبتلا به دیابت نوع دوم را در سالهای 2010 تا 2016 پرداختند. از بین این افراد 180 نفر متاهل بودند و 90 نفر مجرد بوده اند. از بین این 180 نفر 109 نفر مرد و 71 نفر زن بوده اند و همچنین از بین 90 فرد مجرد 46 نفر مرد و 44 نفر زن بوده اند.
میانگین شاخص توده ی بدنی افراد مجرد 5/26 بوده و میانگین شاخص توده ی بدنی افراد متاهل 5/24 بوده است. شاخص توده ی بدنی میزان چربی بدن را بر مبنای قد و وزن نشان می دهد. میزان هموگلوبین A1c خون در افراد متاهل کمتر از افراد مجرد بوده است. همچنین میزان بروز سندروم متابولیک نیز در افراد مجرد بالاتر از افراد متاهل بوده است
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها