حدود 40 میلیون نفر از بزرگسالان امریکایی با مشکل اضطراب دست و پنجه نرم می کنند؛ این افراد در واقع 18 درصد از جمعیت امریکا را شامل می شوند.
برخی از استراتژیهای تغذیه ای می توانند به کاهش اضطراب در افراد کمک نماید.
دنبال کردن یک رژیم غذایی متعادل، نوشیدن مقدار کافی آب به منظور جلوگیری از بروز کم آبی بدن، اجتناب از مصرف الکل و کافیین و یا محدود کردن میزان مصرف الکل و کافیین می توانند به کاهش اضطراب فرد کمک نمایند.
برای مثال مصرف کربوهیدراتهای پیچیده به آرامی سوخته می شوند، بنابراین سطح قند خون فرد افت نمی کند و در نتیجه دچار اضطراب و ناراحتی نمی شود و آرامش بیشتری را تجربه خواهد نمود.
رژیم غذایی حاوی غلات کامل، سبزیجات و میوه ها می تواند گزینه ی بهتری به نسبت رژیم های غذایی حاوی مواد غذایی فراوری شده باشد.
زمان مصرف غذا نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سعی کنید وعده های غذایی خود را حذف نکنید.
حذف وعده های غذایی باعث کاهش سطخ قند خون فرد می شود و در نتیجه می تواند به طور غیر مستقیم اضطراب و پریشانی را در فرد ایجاد نماید.
در تحقیقاتی که بر روی مدلهای حیوانی صورت گرفت نتایج نشان داد که رژیم های غذایی با منیزیم کم باعث افزایش رفتارهای مرتبط با اضطراب در موشها می گردد در نتیجه مصرف غذاهای حاوی منیزیم می تواند باعث آرامش فرد گردد.
همچنین مواد غذایی حاوی روی مانند میگو، زرده ی تخم مرغ و گوشت گوساله از جمله غذاهایی هستند که باعث کاهش اضطراب فرد می شود.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها