سلامت مغز:
مصرف سیب به محافظت از سلولهای نورون در برابر ایجاد تنش های عصبی ناشی از استرس کمک می نماید و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی همچون آلزایمر دارد.
سکته ی مغزی:
خوردن سیب به کاهش خطر سکته ی مغزی مرتبط است. در افرادیکه به طور منظم سیب مصرف می کنند احتمال کمتری وجود دارد که به سکته ی مغزی دچار شوند.
دیابت:
مصرف سه وعده سیب (و سایر میوه ها مانند زغال اخته و انگور) خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 7 درصد کاهش میدهد. این امر ممکن است به دلیل نقش مفید سیب در تنظیم قند خون باشد زیرا سیب حاوی ترکیباتی است که:
به کاهش جذب گلوکز از دستگاه گوارش کمک می نماید.
به تحریک سلول های بتا در لوزالمعده برای ترشح انسولین و افزایش جذب گلوکز از خون با تحریک گیرنده های انسولین کمک می نماید.
سرطان:
سیب دارای خواصی است که مصرف آن ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. مطالعات بسیاری نشان داده اند که مصرف سیب از سرطان پوست، پستان و روده بزرگ در مدل های حیوانی جلوگیری میکند. مشاهدات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که مصرف منظم یک یا چند سیب در روز ممکن است خطر ابتلا به سرطان ریه و روده بزرگ را کاهش دهد.
بیماری قلبی:
خوردن سیب با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط است که این امر می تواند در نتیجه ی وجود فلاونوییدها و آنتی اکسیدان های مربوطه باشد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها