مهم نیست که چه فرهنگی داشته باشید، هر فرهنگی که باشید باز هم از اثر موسیقی راه گریز ندارید. شاید برای هر یک از شما حداقل یک آهنگ باشد که با شنیدن آن یک آهنگ احساسات شما برانگیخته می شود.
ارتباط موسیقی و سلامت
باربارا مشاور ارشد تحقیقات در انجمن موزیک تراپی امریکا عنوان داشت که اجرای موسیقی شامل ریتم، ملودی و ... در فیزیولوژی بدنمان، عملکرد بدنمان و سلامت آن انعکاس می یابد.
دوپامین و موسیقی
در بسیاری از مطالعات صورت پذیرفته توسط محققان دانشگاه مک گیل کانادا در سال 2011، نتایج بدست آمده حاکی از آن بوده است که گوش دادن به موسیقی باعث افزایش میزان تولید دوپامین در مغز می گردد. دوپامین یک ماده ی شیمیایی تقویت کننده ی روحیه ی افراد است و افزایش آن می تواند باعث درمان افسردگی می گردد.
محققان در تحققات اخیر خود دریافتند که گوش دادن به موسیقی نه تنها باعث ارتقای سلامت ذهن و روان می شود بلکه حتی می تواند تاثیرات مثبتی دیگری که در MNT منتشر گردید.
موسیقی در عمل جراحی
موسیقی در نتایج نشان می دهد که شنیدن موسیقی در بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند می تواند باعث کاهش درد و اضطراب در این افراد می گردد.
موسیقی و درد مفاصل
در مطالعه ی دیگری در سال 2014 در دانمارک نتایج حاکی از آنست که گوش دادن به موسیقی می تواند به ارتقای درمان بیماران مبتلا به فیبرومیالگیا که نوعی اختلال درد مفاصل و ماهیچه هاست کمک می نماید. گوش دادن به موسیقی آرام و به انتخاب خود شخص می تواند باعث کاهش درد و افزایش عملکردهای حرکتی بصورت چشمگیری باشد. زمانی که احساس تنش و اضطراب دارید برای برطرف کردن این حس در خود می توانید به موزیک مورد علاقه تان گوش کنید، بر اساس نتایج بدست آمده از مطالعات متعددی، این عمل کمک شایانی در جهت کاهش و از بین بردن تنش و اضطراب در شما خواهد داشت.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها