تشخیص اولیه سرطان سینه

view

تحقیقات نشان داده، علیرغم وجود درمان‌های نوین، باز هم زنده ماندن بیماران مبتلا به سرطان سینه به زمان تشخیص بیماری در این بیماران بستگی دارد. در بین سال‌های 1999 تا 2012 بر روی 174000 زن آلمانی که مبتلا به سرطان سینه بود تحقیقات انجام شد.

نتایج تحقیقات حاکی از آن بوده که نرخ زنده ماندن این بیماران پس از ابتلا به سرطان سینه افزایش یافته است علی‌الخصوص در بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه پیشرفته هستند.

دکتر مادلین از دانشکده‌ی پزشکی اراسموس در هلند عنوان نموده است که رویه‌ی کلی در تشخیص سرطان سینه در جهان غرب بسیار خوب است. گروه دکتر مادلین دریافتند که در افرادی که در بازه‌ی زمانی بین سال‌های 2006 تا 2012 دچار سرطان سینه بودند، نرخ زنده ماندن 5 ساله 88 درصد بوده است که این میزان در فاصله‌ی سال‌های 1999 تا 2005 83 درصد بوده است.

البته بیش‌تر نگاه‌ها بر روی سرطان‌های وخیم بوده است. در کسانی‌که دارای تومورهای بزرگ‌تر بوده‌اندـبزرگ‌تر از 2 اینچ  تحقیقات نشان داده است که نرخ زنده ماندن 5 ساله در آن‌ها از 63 درصد به 73 درصد افزایش داشته است.

البته هرچه تومور شناسایی شده کوچک‌تر باشد دیدگاه بهتری پیش روی پزشکان است. در بیمارانی که سال‌های آخر در آن‌‌ها سرطان سینه تشخیص داده شد تقریباً همگی 5 سال زنده ماندند. از این افرادی که سرطان سینه در آن‌ها تشخیص داده شد یکی بین سال‌های 2006 تا 2012، 65 درصد از تشخیص‌ها در زمانی صورت گرفت که تومور کم‌تر از دو اینچ بوده است.

تحقیقات نشان داده که علیرغم وجود درمان‌های جدید در سال‌های اخیر، بازهم سایز تومور مسیله‌ی مهمی در درمان فرد مبتلا به سرطان است. درمان‌هایی که گذشته برای درمان سرطان سینه وجود داشت مانند استفاده از داروی هرسپتین، استفاده از هورمون تراپی که باعث کاهش خطر عود بیماری می‌شد، شیمی درمانی بوده است. درمطالعه‌ی حاضر نشان داده شد که زنانی که در سال‌های اخیر مبتلا به سرطان سینه می‌شوند نیز از همان درمان‌ها استفاده می‌نمودند و حتی در بعضی موارد تومور به همراه بافت‌های اطراف آن از بدن خارج شده‌اند و در موارد کم‌تری بافت سینه کلاً از بدن خارج می‌شود است.

حتی با چنین تغییرات درمانی، سایز تومور هنگام تشخیص یک فاکتور اساسی در درمان بوده است.

به همین دلیل انجام ماموگرافی حتی در افراد زیر 50 سال امری کمک کننده می‌تواند باشد.

انجمن سرطان آمریکا ماموگرافی سالانه را بعد از 40 سال برای افراد توجیه می‌کنند.


منبع: nlm.nih.gov

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید