بر طبق تحقیقات بزرگسالانی که در کودکی دچار تومورهای مغزی شدهاند نسبت به سایر بزرگسالان ممکن است بیشتر دچار ضعف حافظه شوند.
محققان 17 بزرگسال که در کودکی دچار عارضهی تومور مغزی در ناحیهی فوسا پوستریر بودهاند را مورد تست قرار دادند و یک گروه کنترل 17 نفره برای مقایسه نتایج مورد انتخاب قرار گرفتند.
کسانیکه دچار عارضهی مغزی شده بودند، نمرات به مراتب پایینتری را از نظر کارکرد حافظه نسبت به گروه کنترل بهدست آورند. حافظه در واقع توانایی بهخاطر آوری و استفاده از اطلاعات در دورهی زمانی کوتاه است. محققان بر این باورند که حافظهی کوتاه مدت جزء مهمی از تفکر در سطوح بالاتر است.
اسکنهای مغز نشان داده که حوزههای مختلف مغز در افراد زنده مانده پس از تومور مغزی برای بهخاطر آوردن درگیر میشوند که در افراد سالم اینگونه نمیباشد.
افزایش فعالیت دراین حوزهها به دلیل عملکرد ضعیف حافظهی کوتاه مدت در بهخاطر سپاری وقایع است. هدف محققان شناسایی مکانیزم عصبی عملکرد حافظهی کوتاه مدت است در کسانیکه در کودکی دچار تومورهای مغزی شدهاند.
ترشیاکینگ استاد عصب شناسی و روانشناسی دانشگاه جورجیا عنوان نمود که مغز بازماندگان پس از تومورهای مغزی برای بهخاطر سپاری نیاز به کارکرد نواحی بیشتری از مغز دارند. این نتایج کمک شایانی در جهت ارتقای درک مشکلات حافظهای در کسانیکه در کودکی دچار عارضههای مغزی شدهاند دارد و باعث پیشرفت درمان در این افراد میشود.
مشکلات عملکرد حافظه در بیماریهای دیگری همچون شیزوفرنی و صدمات مغزی تروماتیک بسیار شایع است.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها