عفونت ادراری:
اگر چه اغلب در صورت ابتلا به عفونت ادراری سوزش و احساس فوریت وجود دارد اما گاهی خستگی و ضعف تنها علامت عفونت ادراری خواهد بود. آزمایش ادرار می تواند ابتلا به عفونت ادراری را نشان دهد در صورت تایید ابتلا به عفونت ادراری آنتی بیوتیک توسط پزشک تجویز خواهد شد.
دیابت:
در صورت ابتلا به دیابت، ضعف و خستگی مداوم بروز می کند درمان دیابت می تواند به برطرف کردن علایم کمک کند.
کم آبی:
کم آبی می تواند باعث بروز خستگی و ضعف شود. سعی کنید از میزان کافی آب مصرف نمایید. مصرف مقادیر کافی آب از روی روشن بودن رنگ ادرار قابل تشخیص است
کم خونی:
کم خونی می تواند علت اصلی بروز ضعف در زنان باشد . قاعدگی ممکن است باعث بروز کم خونی ناشی از فقر آهن گردد. در افراد مبتلا به کم خونی فقر آهن، مصرف مکمل های آهن، مواد غذایی سرشار از آهن مانند گوشت قرمز، جگر، صدف و غلات کمک کننده اند.
افسردگی:
افسردگی می تواند همراه با علایمی نظیر ضعف، خستگی، سردرد و کاهش اشتها باشد. درمان افسردگی می تواند به حفظ سلامت فرد کمک کند.
کم کاری تیرویید:
غده ی تیرویید غده ای کوچک در ناحیه ی گردن است که متابولیسم بدن را کنترل می کند در صورتیکه که غده ی تیرویید کم کار شود عملکرد متابولیسمی کاهش یافته و شما ممکن است احساس ضعف کنید و دچار افزایش وزن گردید. جهت اطمینان از کم کاری تیرویید، آزمایش خون می توان کمک کننده باشد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها