خطرات ناشی از پرخوری بر سلامت انسان

view

ابتلا به دیابت نوع دوم:


اختلال پرخوری می تواند منجر به بروز دیابت نوع دوم در انسان گردد. زمانیکه بدن قادر به مصرف انسولین به درستی نباشد احتمال بروز دیابت وجود دارد. در این حالت بدن در کنترل سطح قند خون ناتوان است.

دیابت نوع دوم در صورتیکه کنترل نشود می تواند باعث بروز آسیب های کلیوی، قلبی عروقی و ... در انسان شود.

افزایش احتمال بروز چاقی و اضافه وزن:


در صورتیکه در یک بازه زمانی کوتاه مقادیر زیادی غذا مصرف می کنید احتمال اینکه دچار اختلال پرخوری شده باشید وجود دارد. از جمله عوارض ابتلا به پرخوری، اضافه وزن و چاقی است. بیش از دو سوم افراد مبتلا به پرخوری، دچار چاقی هستند. البته در این میان افرادی نیز هستند که از وزن و سایز نرمال برخوردارند اما مبتلا به این عارضه هستند.

افزایش احتمال بروز افسردگی:


اختلال پرخوری می تواند همراه با بروز افسردگی و عارضه های روحی و روانی باشد. بیشتر افراد مبتلا به عارضه ی پرخوری از این خصلت خود احساس شرمندگی دارند و سعی می کنند آنرا از سایریت مخفی کنند.

افزایش احتمال بروز عارضه های گوارشی:

احتمال بروز عارضه های گوارشی در افراد مبتلا به اختلال پرخوری افزایش می یابد. این افراد غالباً دچار سوزش سر دل و سندروم روده ی تحریک پذیر هستند. پزشکان معتقدند که چاقی و اضافه وزنی که بر اثر ابتلا به احتمال پرخوری ایجاد می شود می تواند علت بروز سوزش سردل و سندروم روده ی تحریک پذیر باشد.

افزایش احتمال بروز سکته ی مغزی و عارضه های قلبی:

اختلال پرخوری می تواند احتمال بروز سکته ی مغزی و عارضه های قلبی عروقی را افزایش دهد. پرخوری می تواند باعث بالا رفتن سطح فشار خون بدن گردد. در صورتیکه سطح فشار خون بدن به مدت طولانی بالاتر از حد نرمال باشد می تواند باعث تنگ شدن عروق شود.

منبع: webmd

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید