سازمان بهداشت جهانی گزارش نموده است که افسردگی دومین علت مرگ و میر در سال 2020 خواهد بود و همین امر موجب شده که مطالعات متعددی در زمینه ی افسردگی صورت پذیرد.
بین 9 تا 10 درصد زنان باردار اغلب از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند و 80 درصد از زنان باردار افسرده ممکن است علایم خفیف تا متوسط افسردگی را بروز دهند.
استفاده از داروهای ضد افسردگی می تواند خطر ابتلا به اوتیسم را تا 87 درصد افزایش دهد. بر اساس مطالعات صورت گرفته، مصرف داروهای ضد افسردگی در دوران بارداری می تواند با بروز اوتیسم در نوزادان در ارتباط باشد.
پژوهشگران بر این باورند که هر چه مصرف داروهای ضد افسردگی در اواخر بارداری افزایش یابد، احتمال خطر ابتلا به اوتیسم نیز در نوزادان افزایش می یابد. البته اگر چه ممکن است مصرف داروهای ضد افسردگی با بروز اوتیسم در نوزادان در ارتباط باشد، اما عدم درمان افسردگی در دوران بارداری می تواند با عوارض شدیدتری برای مادر و کودک همراه باشد و به همین دلیل بررسی افسردگی در دوران بارداری توصیه می شود.
اگر چه پزشکان عدم درمان دارویی افسردگی را در دوران بارداری پیشنهاد نمی دهند اما با توجه به عوارض ممکن چنین داروهایی در دوران بارداری، انجام ورزش و مشاوره های روانی را بعنوان مکمل پیشنهاد می دهند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها