مطلب قبلی
سعی کنید کربوهیدراتهای مصرفی خود را با دقت انتخاب نمایید.1
سعی کنید همه نوع از منابع کربوهیدرات را مصرف نمایید
: خشکبار ، لوبیا، غلات ، سبزی و میوه ها. ابتلا به دیابت به این معنا نیست که مصرف کربوهیدرات ها را باید بطور کامل قطع کنید. سعی کنید مواد غذایی را انتخاب کنید که تدریجا در بدن هضم میشوند و برای بدن مدت زمان بیشتری انرژی فراهم میکنند.آنچه دراین میان حایز اهمیت است این است که مقدار مناسبی ازهر ماده ی غذایی در هر وعده ی غذایی مصرف نماییم. مشورت با یک متخصص تغذیه میتواند در انتخاب مواد غذایی مناسب بدن و میزان مورد نیاز آن کمک کند .
2.در صورت لزوم وزن خود را کاهش دهید.
سعی کنید تدریجا و آهسته شروع به کاهش وزن نمایید. اگردچار اضافه وزنهستید، کاهش فقط چند کیلو میتواند توانایی بدن را در تامین انسولین بهبودبخشد و به شما کمک می کند تا فشارخون خود را پایین اورید و سطح چربی خون و فشارخون بدن را بهبود دهید. کاهش وزن همچنین باعث میشود تا بدن انرژی بیشتری داشته باشد. سعی کنید بیشتر از میزان کالریهایی که مصرف میکنید، کالری بسوزانید. در ابتدا، سعی کنید تا مصرف غذاهای پر چرب و پرکالری همچون چیپس و سرخکردنیها را در برنامه غذایی خود به حداقل برسانید.
3. میزان و کیفیت خواب خود را ارتقا دهید.
سعی کنید در طول شبانه روز بین هفت تا هشت ساعت خواب شبانه داشته باشید.کم خوابیدن و زیاد خوابیدنمیتواند باعث تمایل بیشتر انسان به مصرف مواد غذایی شیرین شود. تمایل بیشتر انسان به مصرف مواد غذایی میتواند باعث بروزاضافه وزن و افزایش احتمال بروز عارضه های قلبی گردد.
در صورتیکه در هنگام خواب دچارعارضه های تنفسی هستید ، با درمان آن میتوانید به بهبود کیفیت خواب خودو کاهش سطح قند خون خود کمک نمایید.
4. سطح قند خون خود را هر روز چک کنید.
سعی کنید به طور منظم سطح قند خون خود را بسنجید. درواقع سنجش میزان سطح قند خون بطور منظم میتواند به جلوگیری از عوارض دیابت، همچون دردهای عصبی کمک نماید و یا حداقل جلوی بدتر شدن بیماری را بگیرد. سنجش میزان سطح قند خون بطور منظم همچنین میتواند به شما تاثیر مصرف مواد غذایی مختلف و فعالیتهای جسمی را بر سطح قند خون نشان دهد. این کار میزان اثر بخش بودن درمانهای دارویی شما را نیز نشان می دهد.
5. پرتحرک باشید.
سعی کنید یک فعالیت مورد علاقه ی خود همچون پیاده روی یا دوچرخه سواری را انتخاب نماییدانجام فعالیت های جسمانی میتواند به بهبود اختلالهای قلبی عروقی ، سطح کلسترول خون و فشارخون کمک کند و به کنترل وزن شما کمک نماید. پرتحرکی همچنین میتواند باعث کاهش استرس در فرد شود وباعث می شود تا بدن به درمان های دارویی پاسخ بهتری بدهد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها