علت های بسیاری برای بروز کم شنوایی در انسان وجود دارد. از جمله ی این عوامل به قرار گرفتن در محیطهای کاری پر سر و صدا می باشد.
کار کردن در برخی محیطها همچون موتورخانه ها می تواند برای سلامت شنوایی انسان مضر باشد. استفاده از وسایط نقلیه ای همچون موتور سیکلت نیز برای سلامت شنوایی انسان می تواند خطرناک باشد تا جاییکه برایتان مقدور است در محیطهای پر سر و صدا برای مدت طولانی قرار نگیرید.
عوارض جانبی ناشی از مصرف برخی داروها:
مصرف برخی از داروها می تواند همراه با عوارض جانبی همچون کاهش قدرت شنوایی انسان باشد. در صورتیکه قرص آسپرین به صورت منظم و طولانی مدت مصرف شود می تواند باعث افزایش احتمال بروز مشکلات شنوایی در انسان باشد.
ابتلا به برخی بیماریهای مزمن:
ابتلا به بعضی از بیماریهای مزمن حتی در سایر اندامهای بدن بغیر از گوش می تواند باعث ایجاد اختلالاتی در شنوایی انسان گردد. ابتلا به اینگونه بیماریها می تواند باعث بروز اختلال در سیستم گردش خون انسان شده و اندامهایی همچون حلزون شنوایی و یا مغز را تحت تاثیر قرار دهد.
وارد شدن ضربه به گوش:
در صورتیکه به سر انسان ضربه ی شدیدی وارد شود می تواند باعث آسیب به گوش میانی یا عصب شنوایی انسان شود.البته تغییرات ناگهانی فشار هوا نیز که گاهی در نتیجه پرواز با هواپیما و یا غواصی اتفاق می افتد می تواند باعث کاهش قدرت شنوایی در انسان شود.
در صورتیکه پرده ی گوش دچار پارگی جزیی شود خود به خود ترمیم می شود اما اگر پارگی زیاد باشد حتماً فرد باید تحت عمل جراحی قرار گیرد.
محققان به افراد توصیه می کنند تا برای تمیز کردن گوش خود از گوش پاک کن استفاده نکنند زیرا استفاده از گوش پاک کن می تواند همراه با آسیب به پرده ی گوش باشد و آسیب های دایمی را برای گوش انسان به همراه داشته باشد
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها