سندروم خستگی مزمن چیست؟
سندروم خستگی مزمن نوعی اختلال است که فرد مبتلا به آن دچار خستگی و ضعف طولانی مدت است بطوریکه حتی با استراحت کردن نیز خستگی وی از بین نمی رود. علت ابتلای انسان به این سندروم ناشناخته است. در برخی از نظریه ها، محققان بر این باورند که یک عفونت ویروسی و یا استرس روانی و یا ترکیبی از این عوامل می تواند علت بروز این سندروم باشد.
از آنجاییکه هیچ علامت مشخصی شناخته نشده است و از آنجاییکه بیماریهای دیگر نیز می توانند با علایم مشابه همراه باشند، تشخیص این بیماری به سختی انجام می شود. آزمایش خاصی برای تشخیص این عارضه در فرد مبتلا به آن وجود ندارد. پزشک پس از بررسی علایم می تواند به تشخیص بیماری در شما بپردازد. اگر چه در گذشته بیماری داشتن این عارضه در بین محققان مورد بحث بوده است اما اکنون اکثر پزشکان و محققان سندروم ضعف مزمن را نوعی بیماری می دانند.
علت بروز سندروم خستگی مزمن
علت بروز خستگی مزمن ناشناخته می باشد. محققان بر این باروند که کم فشاری غیر عادی خون، ضعف سیستم ایمنی بدن و عدم تعادل هورمونها می توانند از علایم تاثیر گذار بر احتمال بروز این عارضه باشند. ریسک فاکتورهای سندروم خستگی مزمن:
احتمال بروز این عارضه در دهه ی چهل و پنجاه زندگی افراد بیشتر است. جنسیت نیز در احتمال بروز این بیماری تاثیر گذار است. تعداد افراد مبتلا به سندروم ضعف مزمن در زنان دو برابر مردان است. ژنتیک، آلرژی، استرس و عوامل محیطی در افزایش احتمال بروز این عارضه نقش دارند.
علایم سندروم خستگی مزمن:
علایم سندروم ضعف مزمن در افراد مختلف متفاوت است. شایع ترین نشانه، ضعف شدید فرد است بطوریکه فعالیتهای روزانه ی فرد را تحت الشعاع قرار می دهد. سایر علایم این بیماری شامل: ضعف حافظه یا تمرکز، بی خوابی مزمن، درد عضلات، سردردهای مداوم، گلو درد
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها