عوارض لیزر موهای زائد را بشناسید قسمت سوم

خانم عاصمه پوررجبی

view

لیزر موهای زائد در زمان حاملگی

 

تاکنون هیچ مطالعه ای بر روی اثر لیزر موهای زائد در زمان حاملگی انجام نشده است. متخصصان لیزر موهای زائد را به افراد حامله توصیه نمی کنند. دلیل این توصیه آن است که تاکنون هیچ مطالعه ای بر روی انسان ها انجام نشده است که ایمنی لیزر را حین حاملگی ثابت کند.

حاملگی باعث تغییرات هورمونی در بدن فرد می شود. این موضوع باعث رویش مو در نواحی ناخواسته بدن می شود. از آنجایی که این موها می توانند باعث خجالت فرد شود، ولی باسد دانست که این موها خود به خود از بین می روند.

اگر این موها خودشان از بین نروند، ممکن است فرد تمایل داشته باشد تا بعد از حاملگی اش این موها را از بین ببرد. پزشک در این شرایط به فرد پیشنهاد می کند که تا چند هفته بعد از زایمان صبر کند و بعد لیزر را شروع کند.

 

بیشتر بخوانید:

عوارض لیزر موهای زائد را بشناسید قسمت اول

عوارض لیزر موهای زائد را بشناسید قسمت دوم

 

 

شایعاتی در مورد لیزر

 

لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود

 

در مورد این شایعه باید گفت که دستگاه های لیزر به نحوی طراحی شده است که فقط می تواند سلول های پوستی را مورد هدف قرار داده، از پوست عبور کند و تا عمقی نفوذ کند که به فولیکول های مو برسد.

پروتوهایی که در لیزر موهای زائد استفاده می شود پروسیجر لیزر را با مقدار کمی از تابش اشعه انجام می دهند. با این حال، به نظر نمی رسد که این تابش اشعه مضر باشد. هیچ مدرکی نیز وجود ندارد که ثابت کند لیزر باعث سرطان پوست می شود.

 

 لیزر مو و پوست

 

 

لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود

 

باز هم مطالعه و مدرکی وجود ندارد که ثابت کند که لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود. پرتوهای لیزر تنها به پوست نفوذ می کنند و به سایر ارگان ها نمی رسند. لیزر موهای زائد حتی در نواحی حساسی مانند کشاله ران معمولا ایمن است.

 

دستگاه لیزر خانگی به اندازه لیزری که توسط متخصص پوست انجام می شود، خوب هستند

 

دستگاه های لیزر خانگی در دسترس افرادی هستند که می خواهند موهای زائد خود را بدون مراجعه به متخصص پوست از بین ببرند. بسیاری از افراد نتیجه نسبی، مانند نازک تر و روشن تر شدن موهای شانِ را از لیزر موهای زائدشان توسط این دستگاه ها به دست می آورند. اما دستگاه های لیزر خانگی به اندازه دستگاه های لیزر پزشکی قدرتمند نیستند.

 

چه زمانی بعد از لیزر مو به پزشک مراجعه کنیم؟

 

هر کسی که بعد از لیزر موهای زائد دچار عوارض شود، باید به پزشک مراجعه کند. افراد می توانند:

  •  قرمزی یا تورم ناشی از لیزر را در خانه نیز کنترل کنند
  •  اگر نشانه ی هر گونه عفونت پوستی را دیدید حتما باید به یک پزشک یا متخصص پوست گزارش کرد. گزارش سریع این نشانه ها باعث می شود تا درمان سریع تر صورت گیرد و از تغییرات دائمی جلوگیری می کند.
  • کسی که تصمیم به بارداری دارد باید قبل از لیزر موهای زائد خود با پزشکش مشورت کند. از آنجایی که لیزر طی چندین جلسه انجام می شود و این جلسات نباید در دوران بارداری صورت گیرند، بنابراین ممکن است پزشک برای رفع موهای زائد چنین افرادی روش های دیگری را به آنان پیشنهاد کند

 

چشم انداز لیزر 

 

  • اگر لیزر موهای زائد به درستی انجام شود،روشی ایمن و موثر است.
  • ممکن است برای رفع موهای زائد نیاز به چندین روش باشد و تضمینی برای اینکه رفع موهای زائد دائمی باشد، وجود ندارد.
  • برخی افراد ممکن است دچار عوارض جانبی خفیفی مانند قرمزی، تورم، سوزش شوند که معمولا این عوارض با درمان های خانگی بهبود می یابند.  
  • چنانچه فردی بعد از لیزر نشانه های عفونت پوستی را در خود مشاهده کند، باید به پزشک مراجعه کند.

 

 

 

بیشتر بخوانید:

عوارض لیزر موهای زائد را بشناسید قسمت اول

عوارض لیزر موهای زائد را بشناسید قسمت دوم

 

 

 

منبع: healthline

متخصصین

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید