به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر رضا ملک زاده امروز سه شنبه در چهارمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران که در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت های بسیار خوبی در کشور در درمان بیماری های قلب و عروق حاصل شده است و می توانیم بهترین خدمات را به بیماران ارایه کنیم. تمامی روش های درمانی بیماری های قلب و عروق در کشور از استانداردهای جهانی برخوردار است .
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این یاداوری که نزدیک به نیمی از مردم کشور در سن 50 سالگی به بیماری فشار خون و چربی خون مبتلا می شوند، افزود: حدود 30 درصد از عوارض قلبی و عروقی و سکته های قلبی و مغزی در بین افراد جوان و زیر 55 سال در کشور اتفاق می افتد .
ملک زاده با بیان اینکه ما در مقوله پیشگیری هنوز عقب هستیم و اقدامات جدی در این زمینه صورت نگرفته است، ادامه داد: برنامه های عملیاتی کاملی برای پیشگیری از بیماری قلبی تاکنون در کشور اجرا نشده است .
وی همچنین از تولید یک داروی جدید توسط متخصصان ایرانی برای اولین بار در جهان خبر داد و گفت: این دارو به نام ' پلی پیل' یک داروی ترکیبی و از چند قرص تهیه شده است .
وی خاطرنشان کرد: قرص پلی پیل حدود 10 سال است که در کشور مورد تحقیق قرار گرفته است و برای پیشگیری از سکته قلبی و مغزی تجویز می شود .
وی گفت: این دارو که به تایید سازمان غذا و دارو رسیده و فروردین ماه امسال به بازار می آید، برای بیمارانی است که دارای فشار خون و همچنین چربی خون هستند و روزانه چندین قرص مصرف می کنند که با دارو ی جدید تنها یک قرص ترکیبی مصرف خواهند کرد .
معاون تحقیقات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: قرار است برنامه های منظمی برای پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی در کشور اجرا کنیم و در حقیقت بر اساس این برنامه ها بتوانیم شیوه زندگی مردم را تغییر دهیم .
وی گفت: به مردم توصیه می شود برای پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی سبک زندگی خود را اصلاح کنند و از مصرف چربی، قند و شکر، نمک، سیگار، فست فودها و غذاهای آماده خودداری کنند .
به گفته وی، عوامل خطر برای بیماران قلبی و مغزی شامل چربی خون، فشار خون، چاقی، بی تحرکی و قند خون بالا است .
چهارمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران امروز سه شنبه با حضور متخصصان داخلی و خارجی در بیمارستان قلب شهید رجایی آغاز شد و تا جمعه 14 اسفندماه ادامه دارد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها