در تحقیقاتی که اخیراً صورت پذیرفته، نتایج نشان داده اند که نرخ مرگ و میر در افرادی که مبتلا به عارضه های کلیوی شدید هستند و دچار سکته ی مغزی شده اند، بسیار بالاتر از سایر افراد می باشد.
در مطالعه ی منتشر شده از انجمن قلب امریکا نشان داده شده است، که آسیب های شدید کلیوی می تواند در اثر فشار خون پایین، مصرف داروها و یا انسداد دستگاه ادراری اتفاق افتد.
در بیمارانی که بدلیل ابتلا به عارضه های قلبی عروقی همچون سکته ی مغزی در مراکز درمانی بستری می شوند، احتمال ابتلا به عارضه های کلیوی بسیار زیاد می باشد.
اکثر این افراد در سنین بالا هستند و احتمال بروز بیماریهایی نظیر دیابت در آنها زیاد می باشد. دکتر تاکار معتقد است که در بیماران مبتلا به آسیبهای حاد کلیوی نیازمند دیالیز، احتمال مرگ و میر 30 درصد بیشتر از سایر افراد است و 18 درصد احتمال بروز عارضه های جانبی در مقایسه یا افرادی که به آسیب های کلیوی دچار نبوده اند نیز بیشتر می باشد.
وقتی بیماران بدلیل بروز سکته ی مغزی به مراکز درمانی مراجعه می کنند، انجام مداخلات تشخیصی همچون سی تی اسکن از آنجا که دارای عوارض جانبی بر روی کلیه ها می باشد می تواند برای بیمار آسیب زننده باشد.
دکتر تاکار عنوان می نماید که: کادر درمان باید عوامل ایجاد کننده ی آسیب حاد کلیه مانند فشار خون بالا، عارضه های کلیوی و مداخلات تشخیصی را مورد بررسی قرار دهند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها