به گزارش ایسنا، علیمحمد لطیفی، با اشاره به جزییات این تفاهمنامه، گفت: تفاهمنامه همکاری ستاد توسعه زیستفناوری و کمیسیون تغییر اقلیم و بهداشت عمومی «لنست» در راستای کاهش تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم تغییرات اقلیمی بر سلامت امضا شد.
وی افزود: این تفاهم نامه که بین مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و نیک وات، مدیر اجرایی کمیسیون لنست (Lancet Commission) به امضا رسید در زمینه استفاده از بیوتکنولوژی و کاربردهای آن برای مهار عوامل موثر بر تغییرات اقلیمی و کاهش اثرات مخرب آن است.
لطیفی، خاطر نشان کرد: این کمیسیون در پاسخ به کمتر شدن تغییرات اقلیمی بر سلامت انسانها تشکیل شده و یک کمیسیون بینالمللی غیر دولتی است که مرکز آن در آن دانشگاه کالج لندن قرار دارد و دانشگاههایی از سوید و چین همراه تعداد زیادی موسسه آکادمیک در آن فعالیت دارند.
وی یادآور شد: هدف این کمیسیون نه تنها مانیتورینگ اثرات تغییرات اقلیمی بر سلامت، بلکه مستند کردن اقدامات و هدایت دولتها برای اصلاح سیاستهای آنها است و ادعای این کمیسیون این است که بریتانیایی نیست، بلکه یک کمیسیون بینالمللی است و همه کشورهای عضو در آن موضع برابر دارند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها