مطلب قبلی
در مطالعات صورت پذیرفته بر نمونه های حیوانی نتایج نشان دادند که در موشهای مبتلا به دیابت، استخوان سازی بر اثر انجام ورزش، مشابه با موشهای غیر دیابتی بوده است. پژوهشگران در تحقیقات خود دریافتند که افزایش قند خون حساسیت سلولهای استخوانی را به محرکهای مکانیکی کاهش می دهد و باعث کاهش ترشح پروتیینها و مولکولهای پیام رسان قوی کننده ی استخوان می گردد.
نتایج نشان داده است که کنترل میزان قند خون در افراد دیابتی، در جهت موثر بودن انجام حرکات ورزشی بر سلامت استخوانها بسیار اهمیت دارد.
دکتر وانگ و همکارانش با بررسی بیماران دیابتی به این نتیجه رسیدند که کاهش قدرت استخوانها و افزایش میزان شکنندگی استخوانها از جمله عارضه هایی است که با ابتلای فرد به دیابت تقویت می گردند. پژوهشگران دانشگاه دلاور به همراه پژوهشگران مرکز مراقبتهای کریستینا به دنبال مطالعات بیشتر در زمینه ی سایر عوارض بیماری دیابت مانند بروز عارضه های قلبی عروقی در بیماران دیابتی هستند.
دکتر لنهارد معتقد است که علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده عارضه های قلبی عروقی می باشد و اکثر افراد مبتلا به دیابت بر اثر عارضه های قلبی عروقی از دنیا می روند.مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها