زنان باردار نسبت به انگل مالاریا بسیار حساس و شکنندهاند زیرا این انگل از خود پروتیین تولید مینماید که به مولکول قند جفت وصل میشود. این مولکول قند همچنین در اکثر انواع سرطان وجود دارد.
محققان نشان دادهاند که میتوان داروهای ضد سرطان را به پروتیین مالاریا متصل نمود و ازاین پروتیینها استفاده نمود تا آنها را دقیقاً به تومور برساند. داروهایی که پروتیین مالاریا را با سم ضد سرطان ترکیب می کند، سطح بالایی از احتمال از بین بردن سلولهای سرطان و حذف تومور در موشها دارد.
در مجلهی سلولهای سرطانی، محققان دانشگاه بریتانیایی کلمبیا در ونکوور کانادا به تشریح چگونگی استفاده از این روش برای فرونشاندن رشد انواع تومور در موش پرداختهاند.
این حقیقت که مولکول قند هم در جفت و هم در سرطان وجود دارد اصلا عجب نیست زیرا در هر دوی این موارد سلولهایی وجود دارند که رشد سریعی دارند.
سالهاست که محققان به دنبال پیدا کردن شباهتهای بیوشیمایی بین بافت جفت و سرطان بودهاند اما تاکنون تکنولوژی این امر وجود نداشته است.
اما در تحقیقات اخیر محققان دریافتند که انگل مالاریا پروتیین تولید میکند که VARZCSA نامیده میشود که خود را به جفت اضافه میکند. پس از کشف این فرآیند، محققان به این فکر افتادند که از این فرآیند برای هدف گذاری داروهای سرطان به تومور مورد نظر استفاده نمایند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها