بر طبق نتایج به دست آمده از تحقیقات منتشر شده در مجلهی BMJ نشان داده شده که در آمریکا 5/20 درصد کودکان در سنین 2 تا 5 سالگی دچار پوسیدگی دندان میشوند و حدود 35 درصد کودکان در 3 سالگی در ژاپن مبتلا به پوسیدگی دندان هستند.
اگر چه برای عدم ابتلای کودکان به پوسیدگی دندان، والدین بر محدود کردن مصرف شکلات و مواد شیرین هستند و شستشو با مواد حاوی فلوراید تمرکز دارند اما این روزها یافتههای مطالعات حاکی از آنست که قرار دادن کودکان در معرض دود سیگار تاثیر به سزایی بر پوسیدگی دندان دارد.
سوراخهای دندان بر اثر عوامل مختلف فیزیکی، بیولوژیک، محیطی و عوامل مربوط به زندگی افراد ایجاد میگردد.
در معرض دود سیگار قرار گرفتن میتواند مستقیماً بر روی دندانها و میکرو ارگانیسمها به شیوههای مختلف اثر کند، که شامل التهاب دهان، آسیب به غدد بزاقی و کاهش سطح ویتامین C و همچنین عدم کارکرد درست سیستم ایمنی میباشد.
یک تیم از محققان در ژاپن به بررسی تاثیر سیگار کشیدن در طول بارداری و قرار دادن کودکان 4 ماهه در معرض دود سیگار و ارتباط آن با پوسیدگی دندان پرداختند. محققان بدنبال بررسی این موضوع بودند که آیا سیگار کشیدن مادر در دوران بارداری تاثیری بر پوسیدگیهای دندانی نوزاد خواهد داشت، نتایج حاکی از آن است که مواجه شدن کودک با دود سیگار در 4 ماهگی باعث دو برابر شدن میزان خطر ابتلا به پوسیدگی دندانی میشود. اما تاثیر سیگاری بودن مادر بر پوسیدگی دندان نوزاد اثبات نگردید.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها