آیا شدیدتر بودن علایم آنفلوانزا در مردان خودشیرینی است؟
دکتر حمیدرضا بادلی
اگرچه آنفلوانزای مردان یک بیماری بسیار رایج است که انتظار می رود علائم یک سرماخوردگی خفیف را نشان دهد، در صورت نادیده گرفتن شدت آن می تواند با شدت بسیار زیاد و حتی کشنده باشد.
جنسیت تاثیر زیادی در شدت بیماری آنفلوانزا دارد.
به نظر می رسد که نه تنها زنان نسبت به مردان مقاوم تر هستند که مشاهده علائم شدید در جنس مخالف اغلب باعث اوقات تلخی و عصبانیت آنها می شود.
با توجه به فشارهای ناشی از مردسالاری ها در جوامع مختلف، زنان در نهایت مردان را متهم به تمارض می کنند.
این در حالیست که مطالعات اخیر بی عدالتی را از نظر دیدگاه زنان در این خصوص مطرح می کند. دکتر سو که استادیار دانشگاهی در کاناداست، به بررسی مطالعات دراین خصوص پرداخته تا مشخص کند آیا مردان به واقع در ابراز علائم خود مبالغه می کنند و یا واقعاً از نظر سیستم ایمنی ضعیف تر از زنان هستند.
سیستم ایمنی زنان به نظر قویتر از مردان است.
دکتر سو با بررسی مطالعات گوناگون گزارش نمود که مردان نه تنها بیشتر از زنان به دلیل آنفلوانزا بستری می شوند، که میزان مرگ ومیر ناشی از آنفلوانزا نیز در آنان نسبت به زنان همسن آنها بیشتر خواهد بود. این ارتباط بدون توجه به وضعیت هایی نظیر بیماری قلبی، سرطان، بیماریهای سیستم تنفسی و بیماری کلیوی می باشد.
مطالعات دیگری نیز نشان داده اند که مردان بیشتر از زنان در معرض بیماری های تنفسی حاد بوده و با شدت بیشتر عوارض و مرگ و میر مواجه می شوند.
در مطالعه دکتر سو که به بررسی روی مطالعات حیوانی پرداخته، نتایج نشان داد که سیستم ایمنی زنان از سیستم ایمنی مردان فعالتر است. و این مسئله باعث شد که پژوهشگران بر این اعتقاد باشند که هورمون جنسی می توانند روی پیامد آنفولانزا اثرگذار باشند.
همچنین نتایج حاکی از آن بود که مردان با سطح بالاتر تستوسترون از سیستم ایمنی ضعیف تری در پاسخ به واکسن آنفولانزا برخوردار بودند که نشان داد هورمون تستسوسترون می تواند نقش سرکوب کنندگی سیستم ایمنی را داشته باشد.
به طور کلی به نظر می رسد که آنفلوانزا در مردان و علائمی که گزارش می کنند کاملا واقعی بوده و در نتیجه پاسخ سیستم ایمنی آنها می باشد و در واقع آنها به هیچ عنوان در بیان علائم اغراق نمی کنند.
دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۲ مطلب
متخصصین
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها