علائم و درمان نارسایی مزمن وریدی

دکتر حمیدرضا بادلی

view

علائم و درمان نارسایی مزمن وریدی

نارسایی مزمن وریدی

علاِئم نارسایی مزمن وریدی

  • درد یا ناراحتی
  • تورم
  • پوست آبی رنگ

نارسایی وریدی هنگامی رخ می دهد که رگ های پاها در پمپ خون به قلب مشکل داشته باشد. این معمولا زمانی اتفاق می افتد که دریچه های وریدهای پا به درستی کار نمی کند، باعث می شود رگ ها از خون پرشوند . نارسایی وریدی یک بیماری مزمن است که اغلب توسط لخته شدن خون و رگهای واریسی ایجاد می شود. می تواند باعث درد، خارش پوست ؛ راش ، و تورم پاها شود.

عضلات پا با فشردن رگ های عمیق پاها به گردش خون کمک می کند. شما می توانید جوراب واریس در انواع مختلف کشسانی و طول برای ناحیه ی بالای ران به زانو بخرید.

بیشتر بخوانید :

خارش پوست

خود مراقبتی در نارسایی وریدی

شما ممکن است با این درمان های خود مراقبتی قادر به کاهش علائم نارسایی وریدی باشید : پوشیدن جوراب واریس - جلوگیری از نشستن یا ایستادن برای مدت طولانی - ورزش به طور منظم بالا بردن پا - نکشیدن سیگار

پزشک چگونه نارسایی وریدی را تشخیص میدهد

برای تشخیص نارسایی وریدی، دکتر شما یک تاریخچه پزشکی می گیرد ویک معاینه بالینی انجام می دهد . شما همچنین ممکن است به سونوگرافی یا ونوگرافی رزونانس مغناطیسی نیاز داشته باشید .

عوامل خطر ابتلا به نارسایی وریدی

شما ممکن است در معرض خطر بالاتری برای نارسایی وریدی باشید اگر سابقه خانوادگی از نارسایی وریدی، قد بلند، زن ، مسن ، و یا باردار هستید. افرادی که اضافه وزن دارند، غیر فعال هستند ، و یا سرطان دارند نیز در معرض خطر بالاتر هستند.

درمان نارسایی وریدی

درمان برای نارسایی وریدی ممکن است شامل: جوراب واریس داروها برای لخته شدن خون - ورزش- بالا بردن پاها - جراحی حذف رگ آسیب دیده .

چه زمان به پزشک مراجعه کنید

اگر شما هر گونه علائم نارسایی وریدی، از جمله تورم مچ پا و پا پایین تر، درد یا درد، خارش یا سوزن سوزن شدن، ضعف پاها، زخم و یا قرمزی در پاها و مچ پا، و واریس دارید باید به پزشک خود مراجعه کنید

نارسایی وریدی یک بیماری مزمن است که ممکن است چند سال طول بکشد. اولین نشانه این بیماری اغلب تورم پاها و مچ پا است . زمانی که می ایستید درد در پاها ممکن است بدتر شود و زمانی که پاها خود را بالا می برید بهترشود. نارسایی وریدی اغلب با جوراب واریس، ورزش درمان، و اجتناب از ایستادن های ثابت و یا نشستن طولانی مدت درمان می شود.

عوامل تشدید کننده نارسایی وریدی

عدم فعالیت، سیگار کشیدن، و نشستن یا ایستادن برای مدت طولانی ممکن است علائم را بدتر کند.

دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۳ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید