کاهش پر فشاری خون با مصرف مارچوبه
به تازگی محققان یک مهار کنندهای ای سی ای طبیعی را در مارچوبه، کشف نموده اندمهار کننده های آنزیمی تبدیل کننده آنژیوتانسین (ای سی ای) به رگ های خونی کمک می کنند تا شل و عریض شوند و اجازه می دهند خون آسان تر جریان یابد و فشار خون را کاهش می دهند.
پتانسیل مهارکننده های ای سی ای برای ایجاد عوارض جانبی یک معضل جدی استفاده از آنهاست که شامل نقص ناگهانی کلیه می باشد و در 30 درصد از کسانی که آن را مصرف کرده اند مشاهده شده است. پس از مصرف مهارکننده های ای سی ای همچنین افزایش سطح پتاسیم، که ممکن است به مشکلات جدی قلبی منجر شود می تواند رخ دهد و منجر به مرگ شود. مصرف آن همچنین می تواند عملکرد جنسی را کاهش دهد و باعث ایجاد سرگیجه، سردرد، خستگی، آسیب کبدی، و افسردگی شود.
با این حال، به تازگی محققان یک مهار کنندهای ای سی ای طبیعی را در مارچوبه، کشف نموده اند که این مهار کننده ی طبیعی را برای کاهش فشار خون مفید می دانند. این مطالعه نشان داده است که یک متابولیت جدید حاوی گوگرد شناخته شده به عنوان آسپاراپتین در مارچوبه وجود دارد، که به عنوان یک "مهارکننده ACE جدید"، عمل می کند.
همچنین نتایج تحقیقاتی که در گذشته صورت پذیرفته اند و منتشر شده اند. نشان داده اند که موش هایی که با یک رژیم غذایی حاوی 5 درصد مارچوبه به مدت 10 هفته (تعداد بالا) تغذیه شدند به طور قابل توجهی نسبت به گروه تغذیه شده با یک رژیم غذایی غیر مارچوبه ای، فشار خون سیستولیک پایینتری را نشان دادند.
محققان همچنین به کاهش فعالیت آنزیم ای سی ای نیز اشاره کردند، و دریافتند ترکیب دیگر در مارچوبه هیدروکسینیکوتیامین 2 وجود دارد که ممکن است به عنوان یک مهار کننده ای سی ای عمل کند و همچنین مارچوبه باعث افزایش میزان کلیرانس کراتنین میشود، که در مورد چگونگی کارکرد کلیه ها تاثیر گذار است. در یک مطالعه ی صورت گرفته بر روی مدلهای انسانی نتایج نشان داده اند که مصرف پودر مارچوبه (شش گرم در روز به مدت 10 هفته) منجر به کاهش قابل توجهی در فشار خون در 28 داوطلب سالم گردید.
نکات مطلب کاهش فشار خون بالا به کمک مصرف مارچوبه
- پتانسیل مهارکننده های ای سی ای برای ایجاد عوارض جانبی یک معضل جدی استفاده از آنهاست
- رژیم غذایی حاوی 5 درصد مارچوبه به مدت 10 هفته فشار خون سیستولیک را کاهش می دهد.
- مهار کنندهای ای سی ای طبیعی در مارچوبه، فشار خون را کاهش می دهد
مطالب زیر را بخوانید
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها