بر اساس مطالعهی اخیر در کالج کاردیولوژی آمریکا، خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی عروقی در کودکانی که تجربهی تحمل استرس بیش از اندازه را در دوران کودکی داشتهاند، بیشتر است.
کاملاً مشخص است که استرس میتواند اثرات مخربی بر روی سلامت داشته باشد. استرس علت اصلی حدود شصت درصد از تمامی بیماریها و ناراحتیها در انسانهاست.
اما هنوز مشخص نشده است که استرس تجربه شده در عنفوان کودکی میتواند تاثیری بر روی سلامتی دوران بزرگسالی داشته باشد.
جهت بررسی این موضوع مطالعهای بر روی هفت هزار نفر در دانشگاه هاروارد صورت گرفت. همه شرکت کنندگان در طی یک هفته به دنیا آمده بودند و بهطور میانگین به مدت 45 سال مورد ارزیابی و پیگیری قرار گرفتند. اطلاعات مرتبط با میزان استرس و سلامت افراد در سنین 7، 11، 16، 23، 33 و 42 سالگی جمعاوری گردید و در سن 45 سالگی فشار خون بیماران اندازهگیری شده و نمونههای خون جهت بررسی 9 فاکتور بیولوژیکی مورد ارزیابی قرار گرفت. این فاکتورها به محققان اجازه داد که سطح خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و متابولیک نظر دیابت و بیماریهای قلبی عروقی مورد ارزیابی قرار دهند.
نتایج مطالعه حاکی از آن بود که افرادی که در دوران کودکی تا بزرگسالی با سطح استرس کمتری مواجه شده بودند در مقایسه با گروه با استرس بالا، خطر کمتری در ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت را نشان دادند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها